man emruz tu safheye sabte nam didam esme yaramo eshteba dadam chikar mitunam bokonam?
man emruz tu safheye sabte nam didam esme yaramo eshteba dadam chikar mitunam bokonam?
سلام .
ما ساعت ـه 18:00 با تیم ـه team cat بازی داشتیم . بازیکن های این تیم ساعت ـه 18:45 حاضر شدن .
طبق این قانون
نتیجه چی میشه ؟!در مورد تاخیر حضور تیم ها بیشتر شفاف سازی شد:
• تمام تیم ها باید رأس ساعت انجام بازی در لابی حاضر باشند و تا 15 دقیقه تأخیر برای هر تیم قابل چشم پوشی است.اگر از 15 دقیقه بیشتر تاخیر داشته باشند یک باخت برای آنها محسوب خواهد.همچنین هر 30 دقیقه بازی انجام نشده یک بازی محسوب میشود. به این ترتیب اگر بیشتر از 15 دقیقه از 30 دقیقه بازی دوم که 30 دقیقه بعد از ساعت اصلی شروع بازی اول است بگذرد باخت دوم برای تیم منظور خواهد شد. و به همین ترتیت تا پایان بازی ها ادامه خواهد داشت.
Life Is Easy With Eyes Closed
من براتون توضیح دادم. اگه باز هم سوالی داشتید از ناظر بازی یا از من باید بپرسید. نه اینکه اینجا طوری مطرح کنید که انگار حقتون ضایع شده !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوباره توضیح میدم ولی این کارهایی که میکنید فراموش نمیشه و در سری های بعدی در قسمت انتخاب تیم مطئن باشید تاثیر میذارم . بعدا گله نکنید چرا تیم ما خط خورد.
بازی شما بخاطر اینکه بازی قبلی بدلیل مشکل سرور دوتا 2 با تاخیر برگذار شد کمی دیرتر شروع شد و 18:15 در نظر گرفتیم.
طبق همین قانون 15 دقیقه میتونند تاخیر داشته باشند و تیم Team Cat قبل 18:30 وارد لابی شدند . اگه ساعت شما 15 دقیقه جلو هست هیچ ارتباطی به ما نداره .
پس بازی به عنوان بازی اول برگذار شد .
نتیجه هم 1:1 شد.
اینقدر هم به دنبال Easy Win نباشید !
FCB (06-30-2013),MasterJoint (07-01-2013)
مسابقات خیلی جالبیه و هیجان انگیز
انتقاد اول اینکه : گزارشگر نباید قضاوت کنه
پیشنهاد هم : ایکاش یک قانون برای Chat to all بگذارید.
یکیم که میگفت ...آب قطعه
...
Feeder (07-01-2013)
مرسی ممنون که بازیها رو تماشا میکنید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منظورتون این هست که نباید بگه کدوم تیم میبره یا میبازه؟ اگر اینطوره که حق با شماست اما میتونه بگه شانس کدوم تیم زیاد هست و مشابه اون من خودم به شخصه همیشه گفتم Late Game فلان تیم بهره اما اگر اون تیم این کار رو کنن میتونند بزنند کسی هم ندیدم بگه این تیم میبره اگر دیدید بگید تا تذکر بدیم.
Chat to all قانون خاصی نداره و این اختیاری هست که بچه ها به هم جواب بدن. اگر میبینید در بازیهای حرفه ای از Chat to all استفاده نمیشه بدلیل حساسیت بالا بازیها و همچنین تمرکز بازیکن ها هست.
لطفا درست انتقاد یا پیشنهاد کنید یعنی چه جنس مؤنث که 2 تا میشن !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کلا در حین بازی علاوه بر توضیحات باید اشتباهات بازیکنان رو هم گفت و به قول معروف ایراد گرفت تا بعضی میان میبینن فکر نکنن درست هست اگر شما از این چیز ها ناراحتید گوش نکنید چون این حرفی که شما زدی مطرح شده قبلا و جوابش هم همین بوده خیلی هم بحث شد دربارش
حالا اینها که بازیکنان معمولی هستند اما من خودم به شخصه دیدم به حرفه ای هاش هم بخندن حالا ما اگر بخندیم میگن فلان گزارشگر فلان بود...
اون آب قطعه هم تذکر داده خواهد شد.
سپاسـ
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
FCB عزیز مثلاً یک گزارشگر می گفت :
"تیم x خیلی بد اند ..."
اینجور صحبت کردن = قضاوت
خب اگر دوست ندارید اینجا بگید اسمش رو در پیام خصوصی به من بدید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سپاسـ
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
به نظر من قضاوت جزو بازیه الکی ایراد نگیرید یک تیم یا یک پلیر تو یک بازی خوب بازی میکنه و کستر ها ازش تعریف می کنند
یک بازی هم بد بازی می کنند و کسی هم که یک ماه دوتا بازی کرده باشه می فهمه که فلان تیم هماهنگ نیستن
بعد کستر باید ساکت باشه و بگه ما هیچی ندیدیم که فلان اسپل رو میس داد ؟
شما یادتون رفنه وقتی تو اینترنشتال dendi رویج tidehunter رو میس داد چقدر بهش خندیدن و حتی بعده ها کلیپ هاش رو هم با عکس های ترول درست کردن ؟
یا چرا راه دور میرید تو گوگل بازی هایی که SUNSfan & Reaves کست کردن رو سرچ کنید انقدر که تو بازی مسخره بازی در میارن ادم از جریان بازی کلا پرت میشه و از دو تا جنس مونث به قول دوستمون بد ترن.
بعدش اینجا یک تورنمنت حرفه ای و تیم هایی که ضعیف هستند مشخصا حرفی برای گفتن ندارن و بازی ضعیف ضعیفه,
نمیشه گفت ما ندیدیم چرا هیچکدوم از این حرف ها واسه تیم های خوب تورنمنت پیش مثل سناریو یا igc تا حالا پیش نیموده ؟
اما در مورد لحن حرف زدن موافقم چون بعضی از حرف ها رو نباید زد.
در کل کستر ها پولی نمیگیرند شما هم پولی نمیدید برای گوش کردن به اون ها و کاملا اختیاریه هر کی با هر کستری مشکل داره
و به قول شما قضاوت میکنه می تونه اون رو غیر فعال کنه , بازی رو نگاه کنه و هندون ش رو بخوره .
World Should Feel PAIN
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©