بسیار بسیار عالی ولی میشه آیتم هایی مثل blade male یا daedalus هم براش بست خوبه... ولی DIVINE یکم ریسکش برا این هیرو بالاس. بهتره که نبندینش.
با تشکر
بسیار بسیار عالی ولی میشه آیتم هایی مثل blade male یا daedalus هم براش بست خوبه... ولی DIVINE یکم ریسکش برا این هیرو بالاس. بهتره که نبندینش.
با تشکر
Fundamental (08-28-2015)
اگر هوسکار نشسته بودید و دیدید که جلوتون بلید میل رفتن سریعا ویند واک یا همون شدو بلید رو ببندید
اگر دیدید هوسکاری جلوی شما بعد از اینکه شما بلید میل رفتید شدو بلید رفت و میاد تو حلقتون و بعد شیش میکنه سریعا وارد آبی بکارین اینجا نقش ساپورت ها معلوم میشه
بهترین مچ هوسکار دزله میدونید چرا که ؟؟
من شخصا براش بلید میل نمیرم ترجیحا ازالت و تاراسک میرم
شدو بلیدم در هر صورتی میرم
بزرگترین دشمن هوسکار بلید میل و البته bkb است
هیرو باگیه و البته یوزر /:
اگه کسی جلوتون پیک کرد یه تانک جلوش پیک کنین
مرسی از بابت آموزش
Amin_AssAssin (02-21-2016),Fundamental (12-10-2016)
سلام
ایتم هایی که پیشنهاد کردین قسمت وسط بازی دوم از سمت چپ لطفا یه توضیحی دربارش بدین من اینو که میبندم فعالش که میکنم از hp کم میشه لطفا توضیح بدین ببخشید اگه نوبم
[QUOTE=tiger2psa77;51865]سلام
ایتم هایی که پیشنهاد کردین قسمت وسط بازی دوم از سمت چپ لطفا یه توضیحی دربارش بدین من اینو که میبندم فعالش که میکنم از hp کم میشه لطفا توضیح بدین ببخشید اگه نوبم [/QUOTE
بهش میگیم ارملت (armlet)وقتی فعالش کنی بهت استرنج و دمیج و سرعت ضربه زنی(attack speed )میده ولی در عوض در ثانیه مقداری هم از جونت کم میکنه. باید موقع حمله فعالش کنی و بعد خاموشش کنی. برای بعضی هیروها مثل هاسکار و لایف استیلرو وراث کینگ و اینا میبندنش.
Milad._.R (11-15-2016)
اینو موقع درگیری ها روشن میکنن یا مواقعی که هیروی دشمن دنبال شماست و میخاد شما رو بکشه یه روشن خاموش میکنی hpمیگیریThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه با hpکم کردن اش مشکلی داری یه helmبخر توی اون تاپیک گفتی با هوسکار خوب بازی میکنی پس میدونی وقتی چون هوسکار هلس (جون)کم بشه اتک اسپید میگیره وقتی هم ارملت رو خاموش میکنی هلس (جون)ات کم باشه اتک اسپید خفنی میگیری با هلم میتونی به راحتی هلس ات رو پر کنی البته این ایتم خیلی بدرد هوسکار میخوره ولی باید یخورده باهاش تمرین کنی که چه وقت خاموش کنی کی روشن کنی کی سریع روشن خاموش کنی چجوری با هلس 20 بتونی یدونه کیل بگیری(اینو گفتم فک کنم داغ خیلی ها تازه شد)
Fundamental (12-10-2016)
لامصب دیگه جدیدا با هوسکار نمیشه بازی کرد همه یه دونه blade maleمیارن میزنن میترکوننش
باید ساتانیک بیاری تا بتونه بمونه
قبلا این هیرو قوی بود الان دگ به درد نمیخوره حتی فول ایتمش ...
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©