درود
دوستان قبلا تاپیک خرید و فروش آیتم های دوتا 2 از مارکت و استور توسط ZGamers توسط خودم ایجاد شده بود که کار چند تا از دوستان رو راه انداختیم و آیتم هایی که در فروشگاه دوتا 2 نبودند اما در مارکت بودند رو برای اونها تهیه کردیم.
خب چیزی که فراموش کرده بودم عنوان کنم این هست که ما فقط آیتم های دوتا 2 رو نمیتونیم بخریم و بلکه میتونیم تمام بازیهای تحت استیم رو هم برای شما خریداری کنیم و یا اگر بدنبال آیتم خاصی از بازی غیر از دوتا 2 هستید ما میتونیم اون رو از Market براتون تهیه کنیم
از طریق صفحه Welcome to Steam میتونید لیست بازیهایی که off یا همون تخفیف خوردند رو ببینید و اگر مشتاق بودید به ما اطلاع داده و پس از جویا شدن از قیمت و واریز آن به حساب ما خیلی سریع و بلافاصله CD Key به ایمیل شما فرستاده خواهد شد و میتوانید از انجام بازی مورد علاقتون لذت ببرید.
توجه داشته باشید تمامی قیمت های ما بر اساس پوند هست و یاد آوری میکنم که این عمل بدلیل ارزش 1.5 برابری پوند نسبت به دلار هست لذا آیتم ها یا بازیها با قیمت کمتر و منصفانه تر به فروش خواهند رسید
برای ارتباط با بنده و یا حسین عزیز میتونید هم از انجمن دوتاباز و همچنین یاهو و یا راحت تر از آن از آیدی های استیم ما استفاده کنید تا از همه چیز مطلع شوید.
سپاسـ