pudge هم قوی بشه همه رو میزنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pudge هم قوی بشه همه رو میزنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Darktoheaven (01-14-2014)
pudge یی که پرو باشه همیشه با تیم میره و هوک میکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه نووب باشه تکی میره جلوی اینا
واقعا کدوم هیرویی هست که ک..شو داشته باشه تکی با life stealer یا PA ه full farm در بیوفته؟
Darktoheaven (01-14-2014),Mahdi-Void (01-14-2014)
بله Buthcer هوک کنه و 2 نفر دیگه کنارش باشن هر کی باشه میمیره.من منظورم رو در رو هم بود.که فقط از پس هیروهای مجیکر و ساپورتر بر میاد.
هیرو های زیاری هم جلو Naix وا میستن.مثل Vengfull spirit.این فول ایتمش Naix رو میخوره.
ویرایش توسط UnHoLy666 : 01-14-2014 در ساعت 03:17 PM
veng نایکس رو میرنه ؟؟؟؟!!!!!!!!!!نایکس یک می کنه میره یه 3 میزنه رو اسلو پودر میشه ونجThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Four-Eyes (01-14-2014),Fundamental (01-14-2014),Mahdi-Void (01-14-2014)
منم باهات موافقمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آقا شما کاری جز خ..ه مالی نداری؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حروف جا افتاده را پیدا کنید
.
.
.
شوخی کردم به دل نگیر
A_W_Z_2 (01-15-2014),Darktoheaven (01-14-2014),Four-Eyes (01-14-2014)
بله.خودم تجربه دارم.Naix معمولا هیرو های تانک رو خوب میرنه.هیرو agility که ته بازی ارمور و دمیج زیاد دارن مثل sf و vangfull spirt به راحتی میزنند Naix رو.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یکی بیاد بحث های اضافی رو انتقال بده لطفاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
عزیز من life راحت ونج رو میخوره . البته اگه بازیکن باشه . د آخه نه 1 نه 2 نه6 ونج بهش اثر نمیکنه ... چجوری میخواد بزندش ؟
Four-Eyes (01-15-2014)
شما فکر کردی 1 Naix چند ثانیه است؟در ضمن اگه Vangfull اول استان کنه کار Naix تمومه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
الان باید یکی بیاد بگه اخه نووبThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
زدن life همین طوریه مگه؟
ندیدی تو تورنومنت ها اکثر کسایی که life پیک میکنن میبرن؟
چون اگه یکم attack speedesh بره بالا دیگه bug میشه
در ضمن 1ش 5ثانیه میشه در اخر
تو این 5ثانیه فرار میکنه
اگه دنبالش اومدن infest میکنه روی دوستش یا رو کریپ ها
بقیه تیم هم 100% میان کمکش که یهو از کریپ یا هیرو در میاد همه رو میزنن
در ضمن یه armlet ببنده دیگه خیلی سخت میشه زدنش
Lone MaMaD (01-15-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©