مزییت دیدن آیتمای حریف تو اینه ... اگه ببینی اسموک بسته sentry ward میذاری .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مزییت دیدن آیتمای حریف تو اینه ... اگه ببینی اسموک بسته sentry ward میذاری .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pudge هیرو گنکره کافیه pa هوک شه طبیعطا یک کری هم کناره pudge هست که تو التیمات pudge دخل pa رو میاره .
اصلا این موضوع نیاز به بحث نداره واضحه که پودج پرو در گیم معمولی میزنه pa رو.
در ضمن یکی از مزیت های sentry ward اینه که میشه وارد حریف رو شناسایی کرد و زد .....
ویرایش توسط Darktoheaven : 04-30-2014 در ساعت 04:10 PM
Smoke با Sentry Wards از بین نمیرهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همش بستگی به کسی که Pudge بازی میکنه داره اگه هوکر خوبی باشه هر هیرویی باشه نمیتونه کاری بکنه مخصوصا Carry ها
شما فرض کن که وسط لول 6 بشه بعد با یه Smoke بیاد برای گنک معمولا کسایی که در لاین ها هستند لول 3 یا 4 هستند مثلا pa با لول 3_4 با بهترین فارم چه کاری میتونه بکنه این مثال اول بازی بود
شوخی میکنی ؟! فکر کنم برعکسش درست تر باشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من خودم PA بازم ولی Pudge خیلی راحت میزنه PA رو ، هر کی هم میگه با نصف آیتم میتونه Pudge فول رو بزنه بیاد بریم بازی کنیم تا معلوم شه !
ویرایش توسط WardeN : 04-30-2014 در ساعت 05:21 PM
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
داداش شما قبل از اینکه نظر بدی ، میدونی یکی از مهمترین آیتمای pa چیه ؟؟؟؟؟ : BKBThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حالا بیا بگو pudge آلتیمات میکنه ، همه میریزن سرش و ..............
ویرایش توسط [DR.[mmL : 04-30-2014 در ساعت 08:54 PM
قبول دارم که اول بازی گنکر خوبیه .....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی تو گفتی میاد تو لاین ؟؟؟؟؟؟؟؟ ........ اون نوبی که مید هست باید ss بده تا مواظب باشن وگرنه حقه تیم باخته !!!
هر مشکلی یه راه حلی داره !
یه چی بگو باور کنیم !!!!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه لاین مید هیرویی مثل puck باشن یا هاسکار یا ..... pudge اصن چجوری میتونه 1 Lh بده ؟؟؟؟ چه برسه به اینکه فول آیتم بشه و pa رو شکست بده !!!! (که تو خوابشم نمی بینه )
اگه هم بخواد گنک کنه کسی که مید هست وظیفشه ss بده و نتیجشم اینه که pudge لیو میده !!!!!! D:
اگه هم منظورت 1v1 هست ، که نتیجه معلومه : Winner : Phantom Assassin
از قدیم گفتن : شنیدن کی بود مانند دیدن ؟
باید خودتون ببینید تا باور کنید !
Decim (05-03-2015)
سلام
ببخشید یه مشکلی که من با این هیرو دارم اینه که
وقتی باهاش بازی میکنم و هوک میکنم طرف رو مثلا اسنایپر رو حالا با 2 تنها یا گاها با 2 و6 که میزنم دمیج میبینه و با یه خورده hp از دستم در میره . هر دفعه همینطور میشه و تا اخر نمیمیره
در صورتی که بازی دوستان رو که میبینم و یا خودم هوک میشم میبینم وقتی 2 یا 6 میزنه روم من یه کم استان میشم و نمیتونم از دستش فرار کنم ولی من هوک میکنم استان نمیشه که!!
میخواستم بدونم کلا روشش چه طوریه و اول 6 باید زد یا اول 2 ؟
مرسی
شما وقتی طرفو هوک میکنی باید به سرعت لول 6 تون رو روش بزنید.و بعد به سرعت لول 2 رو فعال کنید(درسته که لول 6 چنلینگ هست ولی با روشن کردن 2 غیر فعال نمیشه!).This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یک راه ساده ترم هست.
شما قبل از هوک لول 2 تون رو روشن کنید و هوک کنید و به محض هوک کردن باید لول 6 رو فعال کنید.
دیگه اگه طرف نمرد و فرار کرد باید آیتم خاص بیارید که دوباره بتونید بهش برسید.یا اینکه با هم تیمی هاتون یه جا جمع شید و دونه دونه همرو هوک کنید.
آیتم رادینس هم با لول 2 شما مچ هست و دمیج بالایی رو به طرف میده.
bayani (01-07-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©