سوریه برای جنگ آماده شده است ! - صفحه 2

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 36

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #1
    FCB
    FCB آنلاین نیست.

    عنوان کاربر
    مدیر ارشد
    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    شماره عضویت
    6
    محل سکونت
    ساوه
    یوزرنیم استیم
    FCB
    نوشته ها
    2,550
    تشکر شده: 7,255 بار در 2,419 ارسال

    سوریه برای جنگ آماده شده است !

    روزنامه الدیار لبنان اعلام کرد، بشار اسد شخصا اداره اتاق عملیات نیروهای نظامی سوریه را در منطقه ای نامشخص بر عهده گرفته است.

    به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از روزنامه الدیار لبنان، بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه به بیشتر تماس های تلفنی خود پاسخ نمی دهد و اداره اتاق عملیات جنگ سوریه را به همراه تیمی از افسران عالی رتبه سوری بر عهده دارد. اتاق عملیات در استحکامات نظامی ارتش در زیر زمین و در منطقه ای نامشخص از خاک سوریه قرار دارد.

    بنا به نوشته این روزنامه اسماء اسد، همسر بشار اسد نیز به همراه فرزندانش در مکانی امن به سر می برند.


    علاوه بر این بقیه مسئولان سوری نیز خانواده هایشان را در مکان های امنی اسکان داده اند که بنا به نوشته روزنامه الدیار این مکان ها پناه گاه های مجهز زیرزمینی است که از امنیت بالایی برخوردار است.


    همچنین نیروهای امنیت نظامی سوریه از مالکان ساختمان هایی که دارای زیرزمین های مستحکم هستند خواسته اند تا زیرزمین را برای استقبال از شهروندان سوری آماده کرده و امکاناتی چون آب و سایر خدمات را در آن فراهم کنند.



    4


    علاوه بر این روزنامه الدیار نوشت: در دمشق روحیه مردم و ارتش بالا است و همه آماده جنگ هستند.


    روزنامه الدیار در ادامه افزود: اینکه اسرائیل از جنگ کنار کشیده به این دلیل است که اگر اسرائیل سوریه را هدف قرار دهد هزاران موشک بالستیک از سوریه بر شهرهای اسرائیل فرود خواهد آمد و این علاوه بر ورود حزب الله لبنان به جنگ است.


    علاوه بر این حزب الله لبنان نیز نیروهای خود را در جنوب این کشور در حالت آماده باش کامل قرار داده است و از مردم خواسته که منازل خود را ترک نکنند.


    همچنین در جلسه امروز مجلس تشخیص مصلحت نظام این موضوع بررسی قرار گرفته و آقای هاشمی رفسنجانی گفتند :


    به نظر می رسد هدف اصلی آمریکا از ماجراجویی در منطقه، محدود به سوریه نیست و کل خاورمیانه را دربرمی گیرد.

    وی به نقش آفرینی اسرائیل در جنگ افروزی های آمریکا و متحدانش در منطقه اشاره کرد و گفت: دامنة حمله و تجاوز آمریکا احتمالاً به سوریه و شروع جنگ در این کشور محدود نخواهد بود و در واقع بازی خطرناک جنگ افروزی آنان ممکن است دامن کل منطقه را فرا گیرد.

    هاشمی رفسنجانی گفت: ممکن است، شروع جنگ با اراده آنان باشد، ولی ختم آن، در اختیار آنان نخواهد بود.

    رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید بر اهمیت راهبردی سوریه در منطقه، به عنوان دژ مستحکم مقابله با اسرائیل گفت: جمهوری اسلامی ایران در مقابل ماجراجویی های آمریکا که مانند ابر سیاهی کل منطقه را فرا می گیرد، باید هوشیارانه و آگاهانه برخورد کند.

    وی تأکید کرد: باید ضمن حفظ وحدت و هماهنگی و انسجام در داخل از انقلاب اسلامی خود صیانت کنیم.



    در آخر فقط میتونم بگم خدا بخیر کنه و پای ایران به این جنگ کشیده نشه و در اینکه آمریکا به کمک اسرائیل خواهد آمد شکی نیست !

    سپاسـ
    ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست می‌یابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.

    - جبران خلیل جبران

  2. 4 کاربر مقابل از FCB عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

    ATER (09-01-2013),mehdi yakoza (09-01-2013),Shadow Fiend (09-01-2013),tuj (09-01-2013)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  


اکنون ساعت 09:53 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.

طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ می‌باشد. 2022-2012©



chatbox