حق با شماستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
وقتی ریپلی رو فرستادیم ، یعنی به طرف اطمینان کردیم(حالا درست یا غلط )
حق با شماستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
وقتی ریپلی رو فرستادیم ، یعنی به طرف اطمینان کردیم(حالا درست یا غلط )
سلام.اگه میشه گرافیک و شفافیت دمو هارو ببرین بالا ولی خوب در این ویدیو خیلی بهتر شده بود(تو 3 خیلی از effect ها نمایش داده نمیشد)
در مورد خوده کلیپ هم همه جالب بودن به غیر از 4
هیچ کاره جالبی نمیکرد و یه بازی معمولی بود.
موزیک ویدیو هم خیلی جالب بود فقط اگه یکم رو زاویه دوربین دستکاری کنید مخصوصا رو قسمت هایی که pudge میخواد hook کنه از پشت نشون بده واقعا جالب میشه
ولی کلا جالب بود و تشکر بخاطره زحمته درست کردنش
(راستی یکی اسمه موزیک شروع کلیپ رو بهم p.m کنه ممنون میشم)
دیگه فهمیدم واسه این سایت ریپلی فرستادن و این کارا فایده ای نداره وقتی این سایت هیرو های رفلکسیو ول می کنه می چسبه به یوزری دیگه ultra kill باهیروی رفلکسیه sf به چشم نمیاد . اتفاقا یه rampage هم از sf داشتم می خواستم سریه بعدی بدم که دیگه ...
ULTRA (09-27-2013)
من ریپلی شما رو که فرستادید رو که حتی آپ هم کرده بودید دانلود کردم ولی هر کاری کردم چه از قسمت Watch و چه از قسمت Console اجرا نشد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من که با شما دشمنی ندارم اگه 1 ریپلی بیشتر از 5 تا هم واقعا خوب بود Top 5 رو کنسل میکردم فقط میگفتم Episode 4 با 6 تا حرکت.
مگه من خودم بدم میاد که به جای 5 تا حرکت 10 تا حرکت بذارم؟
شما که انقد تز میدی و سطح گیمت بالاس خودت چرا ریپلی ارسال نمی کنی با سطح بالا؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خب به نظر شما میخوای ریپلی ها رو بقالی سر کوچه بده؟! خب کاربرای سایت ارسال میکنن دیگه
عارف جان کلی زحمت کشیده من به شخصه خیلی حال کردم دمو در سطح Dotacinema ساخته شده. خسته نباشی
MasteR (09-27-2013)
کسانی که خوب و بد دمو رو به حرکات توی دمو میبینن نه کیفیت و گرافیک ساخت بهتره نظر ندن ...
خیلی دموی خوبی بود !
MasteR (09-27-2013)
اگه میخواین دمو در سطح dota cinama و اینجور چیزا باشه اولین چیز تغییره دوربینهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
و به نظرت حرکت 4 میتونه top 5 باشه؟همه حرکتا یه چیزه جالب داشتن ولی این فقط تو یه team fight چند تا hook کرد
ولی خوداییش برا helix خیلی عالی بود
ولی کلا به نسبت قبل کارتون خیلی بهتر شده
راستی کسی نمیدونه اسم این موزیک اول کلیپ چیه؟
ویرایش توسط Four-Eyes : 09-27-2013 در ساعت 02:04 PM
Ellie Goulding Figure 8 Xilent RemixThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Four-Eyes (09-27-2013)
خب این رو میکردید دمو Pudge دیگه
همه حرکت ها جز 4 عالی بودن...فقط از این به بعد خواستید Rampage یا Ultra بزارید جوری باشه که واقعا Rampage باشه مثل همون Rampage هیرو Chen تو Dotacinema وگرنه چیزی هست که زیاد اتفاق میوفته و ارزش دمو نداره...
یک The end هم اضافه کن لطفا تا دمو سر و تهش معلوم باشه چون اولش خیلی خوب شروع شد با اون فیلم کوتاه اما آخرش یک دفعه تموم شد
سپاسـ
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
MasteR (09-27-2013),MasterJoint (09-27-2013),Milad._.R (09-27-2013)
سلام ، خسته نباشی عارف جانــ
دمو قشنگی شده بود ، از افکت های صوتی و گرافیکی هم خوب استفاده شده بود و خوشمان آمد.
موفق باشی
-=ArTaBaZ=-
تنها راهی که به شکست می انجامد، تلاش نکردن است [ کوروش کبیر ]
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©