ازسایت masterkeys.ir برای خرید آیتم به هیچ عنوان خرید نکنید !!! - صفحه 7

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس
صفحه 7 از 11 نخستنخست ... 56789 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 61 به 70 از 101
  1. Top | #61

عنوان کاربر
    کاربر متخصص
    شماره عضویت
    1352
    نقل قول نوشته اصلی توسط Arena_MosTafa نمایش پست ها
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    Persian من جا تو بودم رینیم میکردم دیگه هم اینجا چت نمیدادم !

من خودم یهبار آرکنامو این طوری از دست دادم صدامو در نیاوردم حتی به اون یارو گفتم برو خوش بگزره بهت حتی بعد اون کارش باهاش گیم هم رفتم. این آقا که برا 4 کی همه جارو گداشته رو سرش:smile34:
    دلت خوشه تو هم مصی
    من واسه 2 کی تا در خونه طرف هم میرم.
    76561198076661060

2. 2 کاربر مقابل از A_W_Z_2 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

Four-Eyes (01-25-2014),shavn (01-22-2014)

3. Top | #62

عنوان کاربر
    کاربر ثابت انجمن
    شماره عضویت
    999
    یوزرنیم استیم
    126127955
    ای بابا تو ام ؟

اگه قرار باشه برا 4 کی اینهمه بشینی فک کنی که چطوری ثابت کنی چطوری راهشو پیدا کنی که پس بگیری کلی تایپ کنی بشینی پست دیگرانم بخونی کلی هم حرص و جوش از این عصبانیتت هم فرد مقابل رو تخریب شخصیت کنی که وای 4 کی امو از دست دادم و به هر در و دیواری بزنی که داری وقتتو هدر میدی ترجیح میدم در این مدت یه فیلم ببینم یا موزیک گوش کنم و بیخیالش شم !

یکم منطقی باش دست به کاری زدی که توش درصد دزدی هم هست ، به خودت هم اگه کسی آفر میداد قبول میکردی و پس نمیدادی اینو مطمعنم چون نمیتونی از 4 تا کی که خودت به دست آوردی بگزری چه برسه به 4 نا کی مفت که بهت برسه ! عوض اینکه بیخیال باشی و سعی کنی دیگه اشتباهت رو نکرار نکی داری به شدت سعی میکنی که اشتباهتو توجیح کنی و گناهو بندازی سره اونی که کی هاتو پس نمیده ! لابد با اینهمه کاری که بر ضدش کردی انتظار داری بیاد دو دستی بهت پس بده

برو خداتو شکر کن که وقتی 4 کی داشتی به در بسته خوردیو فهمیدی به کسی اعتماد نکنی فردا یه آیتم با ارزش گیرت میاد میفهمی که باید چیکار کنی
    Because you cant understand something
    dose not make it WRONG

4. 3 کاربر مقابل از Mr.Nobody عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

A_W_Z_2 (01-22-2014),Four-Eyes (01-25-2014),Kuroko (01-22-2014)

5. Top | #63

عنوان کاربر
    کاربر ثابت انجمن
    شماره عضویت
    2342
    اینا رو ایشون که همچین چیز هایی گفته چطور تونسته همون موقع از offer عکس بگیره همون موقع نتونسته از چت عکس بگیره؟!! تازه چت که خیلی معتبر تره
    بله بچه 7ساله نمی فهمه می خنده بعد همه جا هم چت میدم چون کاری نکگردم که بترسم اسمم هم همیشه همین میمونه بعد اگه من ایشون رو ریمو کرده باشم ایشون تا صفحه چت بسته نشه به پام ها دسترسی داره اگه هم خودش ریمو کرده که بعید میدونم اینکار رو کرده باشه
    هر کس بی دلیل و مدرک حرف میزنن فقط اگه ادم هایی اینجوری تو کشورمون نبودن الان شرایطمون این نبود واقعا متاسفم بی دلیل و مدرکگ هر چیز دلشون می خواد میگن
    فقط امکان داره افراد فکر کنن که من واقعا دزدم و حداکثرش باهام ترید نمی کنن که تا جایی که من میدونم ایرانی که تو کانال ایران 1کی داشته باشه یعنی پول داره
    ویرایش توسط Persian Leopard : 01-22-2014 در ساعت 03:19 PM

6. Top | #64

عنوان کاربر
    کاربر فعال
    شماره عضویت
    665
    یوزرنیم استیم
    erfan.paydar
    ببین تو اگه میخوای تنبیه یا حالا هر کاره دیگه بکنی 1 کی وردار چرا همه کی هارو ور میداری؟ چرا بحسو منحرف می کنی شما همین که الکی ofer اکسپت کردی مدرکه که شما مفت و مجانی کی گرفتی حالا به هر صورت یا اصلا برو نوشه جانت . تو که انقدر ماله مردمو راحت کش میری و نمیدی چه فرقی میکنه برات که مردم فکر کنن کلاه برداری؟
    ------------------------
    شما خودت باید مدرک کافی داشته باشی تا بگب حرف های مردم به دور از حقیقته

7. Top | #65

عنوان کاربر
    کاربر ثابت انجمن
    شماره عضویت
    2342
    :d
    من بدم هم همون اول کار دیگه هیچ کس باهام ترید نمیکنه که ایرانی باشه با این حرف ها 4کی کم هم هست
    من که ایدی ایشون رو ندارم ایشون بنده رو ادد کنه که بتونه history رو ببینه

8. Top | #66

عنوان کاربر
    کاربر ثابت انجمن
    شماره عضویت
    2342
    نقل قول نوشته اصلی توسط Darktoheaven نمایش پست ها
    ببین تو اگه میخوای تنبیه یا حالا هر کاره دیگه بکنی 1 کی وردار چرا همه کی هارو ور میداری؟ چرا بحسو منحرف می کنی شما همین که الکی ofer اکسپت کردی مدرکه که شما مفت و مجانی کی گرفتی حالا به هر صورت یا اصلا برو نوشه جانت . تو که انقدر ماله مردمو راحت کش میری و نمیدی چه فرقی میکنه برات که مردم فکر کنن کلاه برداری؟
    ------------------------
    شما خودت باید مدرک کافی داشته باشی تا بگب حرف های مردم به دور از حقیقته
    ایشون به من تهمت زدم من باید مدرک بدم؟ کسی که تهمت میزنه باید مدرک بده من هم که گفتم ایشون من رو ادد کنن من از friend هام عکس می گیرم که ایشون رو ادد کردم ایشون هم از histoty ار دو هم عکسمون رو بذاریم همین جا
    دیگه این آخرین کاریه که می تونم ثابت کنم من اینکارو نکردمالبته من میدونم بعد این عکس ها هم بعضی اقایون میان باز هم یک چیزی می پرونن ولی دیگه برام اهمیت نداره مردم چی فکر می کنن تا حالا هم برام مهم بود چون مطمئنم که اینکارو نکردم
    ولی بعضی ها پدر مادرشون بهشون یاد نداده با حساب حرف بزنن و برای من هم مهم نیست که اونا چی فکر می کنن
    ویرایش توسط Persian Leopard : 01-22-2014 در ساعت 03:42 PM

9. Top | #67

عنوان کاربر
    کاربر نیمه فعال
    شماره عضویت
    332
    یوزرنیم استیم
    Mitternacht914
    نقل قول نوشته اصلی توسط Persian Leopard نمایش پست ها
    ایشون به من تهمت زدم من باید مدرک بدم؟ کسی که تهمت میزنه باید مدرک بده من هم که گفتم ایشون من رو ادد کنن من از friend هام عکس می گیرم که ایشون رو ادد کردم ایشون هم از histoty ار دو هم عکسمون رو بذاریم همین جا
    دیگه این آخرین کاریه که می تونم ثابت کنم من اینکارو نکردمالبته من میدونم بعد این عکس ها هم بعضی اقایون میان باز هم یک چیزی می پرونن ولی دیگه برام اهمیت نداره مردم چی فکر می کنن تا حالا هم برام مهم بود چون مطمئنم که اینکارو نکردم
    ولی بعضی ها پدر مادرشون بهشون یاد نداده با حساب حرف بزنن و برای من هم مهم نیست که اونا چی فکر می کنن
    قبل از اون بعضی ها پدر مادرشون بهشون یاد نداده پولی که افتاده رو زمین برندارن بزارن جیب خودشون!

10. Top | #68

عنوان کاربر
    کاربر ثابت انجمن
    شماره عضویت
    2342
    من هم همچین کاری رو انجام ندادم من ابروم رو ورداشتم

11. Top | #69

عنوان کاربر
    کاربر سایت
    شماره عضویت
    344
    هفت صفحه به خاطر هیچی وقت خودتون رو گرفتید هر کسی اگر مدرکی داره به این سایت مراجعه کنه شکایت کنه ، اگر هم نداره اینقدر حرف زیادی نزنید

پلیس فتا - پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران |

12. 2 کاربر مقابل از davidkami عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

Persian Leopard (01-22-2014),rinnegan1 (01-22-2014)

13. Top | #70

عنوان کاربر
    کاربر ثابت انجمن
    شماره عضویت
    2342
    ایشون که هنوز من رو ادد نکردن
    ایشون اگه مدرک داشت همین جا میذاشت پلیش فتا که پیش کش

صفحه 7 از 11 نخستنخست ... 56789 ... آخرینآخرین