ریپلی ها بعد از 5 الی 6 روز کلا حذف میشن ولی اگه از قبل دانلود کردید به پوشه دوتا 2 تون برید :This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Steam/steamapps/common/dota2beta/dota/replays
ریپلی ها بعد از 5 الی 6 روز کلا حذف میشن ولی اگه از قبل دانلود کردید به پوشه دوتا 2 تون برید :This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Steam/steamapps/common/dota2beta/dota/replays
WardeN (02-08-2014)
عالی بود . مخوصا قسمت شروع دمو
خسته باشی عارف جان ,
به نظر من ساخت دمو در حد المپیک بود . ولی سطح حرکات زیاد چشمگیر نبود . ولی خلاصه خسته نباشی بابت زحمات
راستی من بی صبرانه منتظر Dota Fail هستم . کی منتشر میکنید ؟
محصولات دوتا 2 با نازلترین قیمت
فعلا منتظر Fail نباشیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
محل ذخیره ریپلای رو میدونم ، میخوام ببینم تو چه سروری باید آپلود کنیم ؟ سرور دوتاباز یا جای دیگه ؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با تشکر
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
MasteR (02-08-2014)
یا دوتاباز , یا ترجیحا مدیافایر یا آپلود باز.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
WoW
همین فقط میتونم بگم WoW
منم مواقم این دمو حتی از demo dota2cinema هم بهتر بود ولییی سطح حرکات علاوه بر معمولی بودن نکراری بودن 2تا ulti miss با2تا invis hookThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مهم تر از همه حرکت اولبود که هیچ چیز خاصی نداشت timber فقط به خاطر لول ارموروhp regin زنده موند خود پلیر کار خاصی انجام نداد.
واقعا خسته نباشید دمو فوق العاده بود
ویرایش توسط F[A]CTOR : 02-08-2014 در ساعت 02:18 PM
دفعه بعد بیشتر در مورد پذیرش ریپلی ها سختگیری میکنیم ولی اگه دیر شد پای خودتونThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Viper (02-08-2014)
خب مرسی از میلاد که من رو باخبر کرد بیام دمو رو دانلود کنم و علی رقم 20 دقیقه وقتی که برای دانلودش گذاشتم واقعا ارزشش رو داشت.
پیشرفت در دمو باز هم مثل قبل دیده میشد و این نشان دهنده توجه بچه ها به این موضوع هست که واقعا ازشون ممنونم.
راستی یک خواهش دارم و اونم اینکه اگر امکان داره لینک دانلود آهنگ های دمو رو هم بزارید که خیلی جذبشون شدم.
سپاسـ
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Darktoheaven (02-08-2014),MasteR (02-08-2014),Milad._.R (02-08-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©