:o
حیف من 2هفته نیستم .... ضرر کردم
خوش به حالتون
Four-Eyes (02-13-2014)
من اصلا بلوم بازی نکردم
از راه فرواش Crmison ها نفع کردم
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
ما از این شانس ها نداریم
ویرایش توسط Mohammad_ai69 : 02-13-2014 در ساعت 11:27 AM
مجموعا event خوبی بود ولی خیلی بهتر میتونست باشه . . .
به هر حال اینم فارم بنده در طول event :دی همونطور که میبینید خیلی فقیر و بدشانس هستم درحالی که بقیه 4-5 تا کوریر redhoof دارن این است وضع ما که البته من خودم خیلی راضیم :ِدی چون زیاد نتونستم بازی کنم فکر کنم زیر 10 دس بازی کردم چون هر دست که بازی میکنی فرطی Fi تموم میشه برای جمع کردن Fi هم باید بری 15 دست دوتا معمولی بازی کنی، 2تا بازی اولم مربوط میشه به باگ ویسیج که خیلیم با برکت بود :دی فقط 4500 تا Jt تو همون 2تا بازی بردم..یه اشتباهیم که کردم اینکه حدود 6-7 تا parcel از Offering برده بودم که use شون کردم ولی اگه ترد میکردم سود بیشتری داشت . . .
البته به جز ایتمای بالا یه 6-7 تا Common و uncommon Auspicious هم بود که با هر کدوم رو یه ایتم غیر Auspicious ترد کردم و گزاشتم تو Offering
من که Shadow Blade و BattleFury به دست آوردم و در کل از این دوره خیلی راضی بودم
به من Staf فورون داد اسمش نمیدونم چی بود ولی شکلش شکل آیتم هکز بود . 11 کی پیشنهاد دادن دادم رفت
♥invO
ایتم های خیلی خوبی داد ولی زدن تو سر همه ایتم ها رفت
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
خیلی قیمت آیتم ها رو پایین آوردن . کارشون اصلا درست نبود . هم خودشون ضرر میکنن هم ما. ...
الان sov که ملت نمیتونستن 60 کی هم گیر بیارن 10 کی راحت میشه گیر آورد . واقعا مسخره شده ...
ما که SoV داشتیم
ولی به امید یه SoV دیگه باز کردیم به ما announcer nature داد
(البته هیروی اصلی منه ولی ... )
دقیقا به همین خاطر تردد رو ترک کردم از دم . چون اصلا ارزش نداره الان ، هیچ تضمینی نیست و هیچ اعتمادی نمیشه کرد بهشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©