فقط آمریکا، خریدتون از سایت دوتا 2 هم باید با آیپی آمریکا باشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
البته استیم ولت uk هم داریم که قیمتش بالاتر هست اما خب در عوض یک کلید 2.5 دلار هست اما به پوند میشه 1.5
بله استقبال خواهد شد.
خیر استقبال صورت نخواهد گرفت.
فقط آمریکا، خریدتون از سایت دوتا 2 هم باید با آیپی آمریکا باشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
البته استیم ولت uk هم داریم که قیمتش بالاتر هست اما خب در عوض یک کلید 2.5 دلار هست اما به پوند میشه 1.5
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
A_W_Z_2 (02-24-2014)
FCB می دونم شاید نظرم نمایش داده نشه ، اما می نویسمش (مهم نیست تایید بشه یا نه)
فکر جالبی نیست به چند دلیل :
1-آیتمی رو که میشه از مارکت خرید x usd می شه روی trade گرفت 0.85x usd استیم روی هر خرید یه مبلغی می گیره
2-گیم ها هم معمولاً به صورت trade شده ارزونتر در میان
3-اگه فرض کنیم 50 دلار می شه 25 کلید ، معمولاً 25 کلید ارزونتر از 50 دلار شارژ در میاد.
چرا نباید نمایش داده بشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینا درسته اما خب طریقه استفاده هر کس از استیم ولت فرق میکنه نمیشه گفت صرفا فقط برای مارکت استفاده میشه
arash700 (02-25-2014)
FCB چرا شما مارو Accept نمی کنی ؟! :دی
با آیدی MrSaveH آن هستم عزیزThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
منتفی شد.
هم تعداد آراء به حد نصاب بالا نبود و هم اینکه اصلا امروز یک مشکلی پیش اومد که مطمئنم بعدا نمیتونم آیتم هارو به موقع تحویل بدم.
دوستانی که حتما در خرید خود مسمم هستند از راه پ.خ با من در تماس باشند تا زمانی را برای تحویل بهشون اعلام کنم.
ممنون از شکرت در نظرسنجی و ثبت نظراتتون
بسته شد./
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©