مستر جوینت عزیز ،
خوبی استیم اینه که بعضی چیزها مثل SteamID32 , SteamID64 همیشگی هستن ، و قابل تعویض نیستن .
فقط Nickname و CustomID قابل تعویض اند .
مستر جوینت عزیز ،
خوبی استیم اینه که بعضی چیزها مثل SteamID32 , SteamID64 همیشگی هستن ، و قابل تعویض نیستن .
فقط Nickname و CustomID قابل تعویض اند .
حرف شما درسته دوست عزیز ولی من 1 بار هم گفتم این پست رو دادم تا سر کسای بیشتری کلاه نره و بهش اعتماد نکنن . فقط محض اطلاع رسانیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
محصولات دوتا 2 با نازلترین قیمت
مشکل استیم نیست ، Inventory رو برداشته Private کرده .
من به جهان پی تیکتی ارسال کردم و پس از کشش بحث و ثابت شدن اینکه مهدی کردستانی کلاهبرداره . این متن رو به من ارسال کردن
با سلام و احترام,
متاسفانه سفارش از طرف ایشون بررسی نشد و حتی توهین نیز کردند
شما کدوم استان تشریف دارید
میخواهید نامه ای بدم به شما و شکایت خودتون را طریق فتا مطرح کنید
قبلا نیز این چنین کاربرانی بودند که حتی بعضی هاشون الانم در زندان تشریف دارند!
پیشنهاد می کنم باتوجه به حجم مبلغ شکایت خود را مطرح فرمایید
سعی می کنیم نامه ای به شما بدیم که در اسرع وقت بررسی و کل حسابهای ایشون مسدود شود
ضمن تشکر مجدد از تماس شما با تیم پشتیبانی,لطفا همین تیکت را تا رفع کامل مشکل خود ادامه دهید.
امیدوارم این مشکل حل بشه و کارمون به جاهای باریکتر نرسه
به نظر من شما از همون طریق پلیس فتا پیگیری کن که به سزای اعمالش برسه ،
حق دزد دادگاهی شدن و محکوم شدنه .
بنده با شکایت هیچ مشکلی ندارم
توهین لول
امید وارم جهان پی حتما گفتوگوی من باهاشون رو به پلیس ارایه بده
بنده بهشون میگم اصلا بگید ایشون چی خریده طرف میگه نمیدونم میگم تو سایت من چیزی ثبت نشده میگه چه خدمتی ارایه دادی؟ چقدر جالب اینجوری جواب دادن رو ندیده بودیم توهین هم توش ساختن
بنده هیچ کاری نکردم ترسی هم ندارم وقتی طرف مقابل حتی نمیدونه چی خریدن دیگه فاتحه رو باید خوند
بن ترید هم نشدیم!!!!
حتی انقدر هم واسه این اتفاق نگران نشدم که حتی 1 common از اکانت خارج کنم
هیج مشکلی هم نیست همه چیز ارومه
به نظرم بهترین کار اینه که برای 100 تومن 200 تومن ارزون تر سراغ فروشنده های ناشناس نرین !!
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
تو چرا من رو ادد نمیکنی ؟ ادد کن من Chat History رو در میارم اونوقت معلوم میشه که چی به چیه
تو الان میگی تو سایتت چیزی ثبت نشده ولی وقتی پرسیدم ازت این سایت مال توء گفتی نه !!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعد هم بهت میگه اگه میخوای پول رو بده دیگه کاری بهت نداره میگی پول ندارم به جاش میرم زندان
چون موقع خرید اطلاعات چیزی که میخواد بخره رو وارد نکرده دلیل نمیشه که شما آیتم رو تحویل ندی !!
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©