سلام به همه دوستان .
تو این پست میخوان یه کلاهبردار رو معرفی کنم که سره خوده منم کلاه گذاشته و دوست ندارم که کسای بیشتری مال ببازن .
ایشون 235 تومان از من کلاهبرداری کرد که اصلا مهم نیست بره من مهم بن شدن این طرفه
مشخصات این کلاهبردار
| steamname: Eyde Bastani NoroZ MobaraK
| steamID32: STEAM_0:1:63433659
| steamID64: Steam Community :: Eyde Baastani NoroZ MobaraK
| customURL: Steam Community :: Eyde Baastani NoroZ MobaraK
| steamrep: SteamRep � Eyde Baastani NoroZ MobaraK | 76561198087133047 | STEAM_0:1:63433659
طرز کار این کلاهبردار :
ایشون یه سایت میسازه با هاست رایگان که دومینش TK هست که دومین Tk هم معمولا رایگان هست . 4 تا پست از دوتا 2 میزاره واسه جلب اعتماد یه بخش هم درست میکنه واسه درگاه که شما بری پول رو بریزی .
دفعه های اول که من از ایشون خواستم کلید بگیرم همیشه کلید رو اول میداد . ایشون 5 - 6 باری کلید رو اول میده که اعتماد سازی کنه و وقتی که شما دیگه کاملا اعتماد داری یه بهونه میاره که ندارم و تو اول پول بریز که برات بخرم . ( واسه من این بهونه رو آورد که Iphon 5s گرفتم پول ندارم ) ما هم چون اعتماد داشتیم واسه ایشون 235 تومان پول واریز کردیم و ایشون 3 - 4 ساعتی من رو پیچوند که جهان پی تصویه نکرده و ... و یک دفعه پاکم کرد . جالب اینجاست وقتی که پاکم کرد سایت رو هم که لینکش Index of / بود رو پاک کرد که من اطلاعاتی از ایشون بدست نیارم . ایشون هنوز داره تو چنل ایران فعالییت میکنه از دوستان خواهش میکنم به پروفایل این کلاهبردار برن و ریپورت کنن ( Steam Community :: Eyde Baastani NoroZ MobaraK ) با ریپورت کردن این آدم کثیف میتونید جلو این آدم رو بگیرید
خواسته من از شما دوستان
دوستان لطفا به پوفایل این کلاهبردار ( Steam Community :: Eyde Baastani NoroZ MobaraK ) برید و ریپورت بدید تا ترید بن شه
این متن رو تو ریپورت بدید :
He get real money from people and delete them please ban this shit before that scammed 1000 steam users :X
اگه کسی متن بهتری داشت حتما بگه انگلیسی ما تا همین قدر جواب داد
خیلی ممنون