منظور ایشون اینه که نمیخواد مودم خاموش روشن کنی.1 دقیقه وایسی خودش درست میشه!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی برا ما که درست نشد!
منظور ایشون اینه که نمیخواد مودم خاموش روشن کنی.1 دقیقه وایسی خودش درست میشه!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی برا ما که درست نشد!
این نت نباشه این بچه های رومه ایران مادر خواهر همو اسکی میرن بیکار شدن کشیدن به فوش
اونو با ایپد نوشتم اونم فونت عرب هست و گ نداره میخواستم بگم اگرThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط shavn : 05-04-2014 در ساعت 02:20 PM
نه یعنی اگر بقیه صبر نکنن واسه rec اشکال نداره 1 مین هم نمیشه ریستارت کردن نتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام دوستانی که مشکل دارن دیسکانکت میشن و میخوان با خیال راحت بازی کنن این ایدی استیمو ادد کنند _amirdj امروز بعد 1 هفته یه دست راحت بازی کردم این دوستمون یه نرم افزاری میفروشه که پولیه و اکانت میسازه .
از دست ندین
چند میفروشه ؟ امنیت داره ؟ یک نوع پروکسی هست یا برنامه مخصوص گیم ؟ کمی بیشتر توضیح بدین، شما که استفاده میکنید که دوستان بدونن چی میخرنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام اره یه نوع پروکسیه انگاری مثل اینا که پیشنهاد دادن نیست خیلیم عملیه
من رفتم بازی سنتر گفتم جماعت فکر کردن من میفروشم فکر سوده خودمو اینا نه واالله برا این گفتم چون فکر میکنم دیگه جماعت از این وضع خسته شدن
یا اصلا برام مهم نیست
هر کسی خواست تست کنه ، اما شما که پول دادین امیدوارم به خوبی ازش استفاده کنید ، ولی اگر مشکلات dc مربوط به جریان ف.ی.ل.ترینگ باشه همه ای پی رو میزنن حتی این برنامه رو ، و با اینکه پول دادین استفاده کمی کردین ، مثلا با خودت برنامه Hotspot Shield هم میشد بازی کرد اما اونم زدن ، پارسالم همچین ف.ی.ل.ت.رینگی رو راه انداختن و تمام وی پی. ان. ها ، پ.ر.و.ک.س.ی ها .............پوکیدن ، خودشون دارن یه خلق رو دور میزنن پس نمیشه دور زد اینترنتی که می خوان کنترلش کنن.
به امید اینکه خودشون فیکسش کنن
خودشون فیکس کنن!من که بعید میدونم.
سه چهارم کشورهای جهان به دنبال راه اندازی LTE هستند؛ ایران: اندرخم 3G!
تازگی ها پاکستان داره فیلترینگ یوتیوب رو برمیداره!
ولی با همه ی این ها خدا رو شکر که حداقل گارنا میتونیم بازی کنیم
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©