وقتی بازی رو اجرا میکنم ارور میده عکس گرفتم
سرچ کردم چندتا dll دانلود کردم ولی بازم ارور میده پیغامش عوض شد
ممنون از دوستان
وقتی بازی رو اجرا میکنم ارور میده عکس گرفتم
سرچ کردم چندتا dll دانلود کردم ولی بازم ارور میده پیغامش عوض شد
ممنون از دوستان
SHARK (04-17-2014)
بعضی برنامه ها مثلDirectX و ++C و .NET این ها رو نصب کن فکر کنم حل شه
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
lord_theone (04-17-2014),SHARK (04-17-2014)
همه رو نصب کردم ولی باز ارور میده
دایرکتیک 9 نصبه حالا میرم یکبار دیگه نصب میکنم ببینم چی میشه ممنون دوست عزیز
لینک نسخه جدیدش رو نداری؟ برای ویندوز 8.1
برادر من تو نت گشتم برات به چیز بدرد بخوری نرسیدم , ولی خونده بودم که دوتا 2 یه مقدار با ویندوز 8.1 مشکل داره , قبلا با ویندوزای دیگه هم این مشکل رو داشتی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
lord_theone (04-18-2014)
شما توی دسکتاپ روی ایکون دوتا 2 کلیک راست کن و Properties بزن و برو سربرگ Compatibility و تیک گزینه Run This program in compatibility mode for رو بزن و روی ویندوز 7 بذارش یا win XP service pack 3 ، و اوکی کن ببنیم ج میگیری
ویندوز قبلیش 8 بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اره ویندوز xp هم زدم جواب ندادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میگم شاید از بازیش باشه لینک دانلودش ندارید؟ اخرین نسخه
lord_theone (04-18-2014)
بهترین روش اینه که شما بری به بخش فنی استیم اطلاع بدی و موضوع رو به اونها هم بگی
اینجور مشکلات حل کردنش تخصص میخواد دوست من
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
lord_theone (04-18-2014)
من دقيقا مشكلت رو نفهميدم ولي اگه مشكلت با فايل هاي .DLL هست، ميتوني برنامه ي زير رو دانلود كني :
lord_theone (04-20-2014)
اولین چیزی که به چشم می خوره RevLoader هستش که این چندتا سوال پیش میاره :
1- شما بازی رو چطوری اجرا می کنید ؟
2-آیا تا حالا بازی رو با برنامه ی خاصی (مثلاً cheat ?) یا استیم کرک شده اجرا کردید ؟
3-بازی رو از کجا و چطوری داونلود کردید ؟
با کمی جستجو به دست اومد که بله ، شما داری از استیم کرک شده استفاده می کنی که در واقع دوتا 2 رو مستقیماً اجرا نمی کنه ، کل استیمت و دوتا 2 رو پاک کن ، استیم رو از Steam Store بگیر نصب کن و دوتا 2 رو دوباره داونلود کن
راستی ، خدا رو هم شکر کن که تاحالا از استیم Ban نشدی دوست عزیز :-)
ویرایش توسط arash700 : 04-24-2014 در ساعت 08:43 PM
A_W_Z_2 (04-24-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©