به لینک زیر برید و کامنت بزارید کما اینکه دیدید وزیر پاسخ داده و در حال پیگیریه و حتی گفته که اگه درست شد یا نشد رو بهش اطلاع بدیم .
محمود واعظی - دوستان سلام ...
لطفا کلمات رکیک و زشت به کار نبرید
در زیر هم مختصر توضیح دادم
کلیک
به لینک زیر برید و کامنت بزارید کما اینکه دیدید وزیر پاسخ داده و در حال پیگیریه و حتی گفته که اگه درست شد یا نشد رو بهش اطلاع بدیم .
محمود واعظی - دوستان سلام ...
لطفا کلمات رکیک و زشت به کار نبرید
در زیر هم مختصر توضیح دادم
کلیک
ویرایش توسط Mr.Legendary : 05-07-2014 در ساعت 04:36 PM
من اینجوری نوشتم ، چه دلشون بخواد چه نخواد واقعیت همینه :
((
آقای واعظی خواهش میکنم این مشکل تایم اوت بازی رو درست کنین و فیلنرینگ سایت هایی مثل (steam) رو بردارید ...... اگه هم سایت steam رو برای بازی هایی مثل battlefield3 فیلتر کردید ، مطمئن باشید وضعیت گیمینگ و اینترنت به هیج جایی نمیرسه با این کار هایی که دارید میکنید ..... خواهشا به جای این همه حرف زدن و مطلب نوشتن در باره ی گذشته و الگو قرار دادن و ................ یکم به فکر زمان حال و جوونای مملکت باشید . خیلی از ماها استعدادمون رو برای خودخواهی برخی از مسئولان و .... از دست دادیم و لطفا از این بدترش نکنید .
))
زمان ما استیم فیلتر نبود و از زمانی که btf3 که توی تهران بود اومد استیم فیلتر شد. چیزهایی که نوشتی رو مطمئنا دنبال نخواهد کردThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما همون قضیه اصلی که ملت دچارشن رو بگو . صد سال سیاه استیم از فیلتر در نیومد هم نیومد
بازی BF3 برای steam نیست.!!!!! سری بازی های BF برای Origin هست بجز شماره 2 این سری که برای خیلی سال پیشه.
ربطی به بلتفیلد3 نداره،حرف شما مثل این هست که بگید:توی لینوکس از کلمات زد ایرانی استفاده شده بجاش اومدن سایت ماکروسافت رو فیلتر کردن.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
چرا هست . و به خاطر اون فیلتر کردن چون دلیل دیگه ای نداره .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
[DR.[mmL (05-07-2014)
متن ارسال :
(( اگه تا یه ماه دیگه وضعیت گیم و این تایم اوت اینترنتو درست نکنن ، ما خودمون مجبور میشیم سال 88 رو به تکرار در بیاریم ، دیگه از فیلترینگ و این اینترنت خسته شدیم باید نظام مجازی عوض شه!!! ))
برادر من اخه این چه طرز حرف زدنه. درسته نت ایران به بدترین شکل ممکن دراومده. ولی شما نباید بری اونجا تهدید کردن بازی دربیاری، فقط کافیه دو سه نفر بچه هم بیان این پست شما رو بخونن شیربشن، حالا خر بیار باقالی بار کن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باید هــمـــه اعتراض کنیم ولی از راه درستش و با لحن درست حرف زدن اون پیج رو باز نکردن که ما بریم اونجا تهدیدشون کنیم.
شما خودت دیدی؟؟؟ اگه دیدی یه لینک بده من همین حالا میرم میخرم والا ما که سرچ میکنیم تو steam چیزی نمیادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
A_W_Z_2 (05-07-2014)
اشتباه از من بود ببخشید بازیش نیست .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از یکی از دوستا قدیمی پرسیدم گفت استیم حتی قبل اینکه bf3 بازیش بیاد استیم فیلتر بود و احتمالا به خاطر مارکتش این کارو کردن.
(ببخشید واسه اسپم اینجا جاش نبود)
ظاهراً نت بعضیا فیکس شده ، تعدادشون کم نیست...
البته من هنوز مشکل داره نتم ، اون موقع که همه بدون مشکل بازی میکردن جزو اولین هایی بودم که این مشکل برام پیش اومد ، الان هم فکر کنم آخرین نفر باید نت خودم فیکس بشه
وزیر یه قول هایی داده ، ببینیم چی میشه ، نمیدونم چرا ! ولی من به شخصه فکر می کنم نهایتا تا شنبه کامل فیکس بشه
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©