ارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حقیقتش اولین باره که بوک میگیرم میخواستم یه امتحانی کرده باشم
ارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حقیقتش اولین باره که بوک میگیرم میخواستم یه امتحانی کرده باشم
توی سایت تردد دست راست میزنه با توجه به ساعت خودتونThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کلیک کنید
javad772 (05-21-2014)
از تو بازی برید Watch قسمت Events ساعت تمام بازیهای اون روز رو به ساعت کامپیوترتون میاره یا به عبارت دیگه همون تایم محلی ایرانThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
راه طولانی هم قرار نیست برید.
موفق باشید
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
javad772 (05-21-2014)
دوستان من تازه کتاب گرفتم لول 2 میخوام پیش بینی هاشو انجام بده سیو نمیشه میزنه faild to save چرا این طوری شده ؟؟
جايزه Ti4 داره از جام جهاني برزيل ميزنه بالاتر:دي
دوستان سلام . من بوکو به لول 10 رسوندم و اینجور که معلومه باید یه ایتم ایمورتال بگیرم ولی تا الان که 2 تا لول بالاتر رفتم و یه اپدیت هم برای دوتا اومد هنوز ایتمو نگرفتم !!! چرا ؟
چون هنوز آیتم های ایمورتال Release نشدنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
javad772 (05-24-2014)
دوستان سلامی 2باره
خدمت شما عرض کنم که من وقتی میخوام player card هامو تو book ببرم به من پیم میره که to stamping playercards u requiers international compendium book !!! چرا ؟
چون اون پلیر کارد های ماله ti3 هستن و پلیر کارد های جدید هنوز رلیز نشدنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چند روز میخوام بوکم رو باز کنم هی Failed میده......
شما اینجوری نمیشین ؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©