داداش مشکل از نتت . چند بار پشت سر هم امتحان کن ایشالله باز میشه . یه بار هم بار قندشکن امتحان کن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
داداش مشکل از نتت . چند بار پشت سر هم امتحان کن ایشالله باز میشه . یه بار هم بار قندشکن امتحان کن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آیتم های اینمورتال رلیز شدن!
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Mr.Nobody (05-31-2014)
خداییش اگر این اینمورتال ها رو نمیداد سنگین تر بود سال به سال گندتر میزنه این اشغال ها چیه
چرا حتما از نظر سودش اینا میگی دیگه دراپش زیاد بود این میشد .اما افکت های خیلی خوشگلی دارن مثل استورم پاک
ATER (05-31-2014)
درود ...
من که Storm و گرفتم وخیلی هم قشنگ ـه
از دوستانی که Immortal اضافی گرفتند Dk-Warlock میتونید بگید شانسش تقریبا چند درصده یا تقریبا هر چند جعبه ای که باز کنیم بهمون میده ؟
من 6 تا باز کردم و DK هم داد :دی
DK خیلی باحاله به من ایتم های خوبی داد واقعا افکت خوبی داره مثل Sniper و Tinker و خوبه ولی میخواستم واسم Axe هم بندازه
واقعا Staff این Warlock خیلی شاخ هست گرچه ما که تو کفش موندیم
خدا کنه هر چه زود تر حالت Solo mid هم به Matchmaking اضافه بشه خداییش خیلی حال میده
اقا اگه کسی خواست من ماله Death prophet رو دارم و با کلاه Storm spirit عوض میکنم
gem اش هم Buildings Killedهـ
P.s: پلیر کارد های 2014 هم اضافه شدند، تو سایت D2L که همین امروز اضافه شدند ، احتمالا هم الان تو دراپ لیست بازی هستن.
ویرایش توسط Viper : 05-31-2014 در ساعت 01:27 PM
ما که 12 تا جعبه داشتیم به جز Staff وارلاک همه رو گرفتیم راضی هم هستیم :دی
واقعا به این نتیجه رسیدم لول آپ کردن Book خیلی بیخود هست کاری که از اولش هم نکردم راضی هم هستم!
خیلی راحت رفتم مارکت هر آیتم ایمورتالی که میخواستم رو خریدم اومدم بیرون اونم با چه قیمتایی گرون ترینش هم آیتم DK اونم 3.4 پوند بود.
در ضمن میتونید Gem ها رو نگاه کنید و اونی که دوست دارید رو بخرید!
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©