25 تا point به points کتاب اضافه میکنه که برای بالا بردن level ش هست و اگه کتاب ندارین میتونین ترید کنین .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
25 تا point به points کتاب اضافه میکنه که برای بالا بردن level ش هست و اگه کتاب ندارین میتونین ترید کنین .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه بوک داشته باشید ،برای لول اپ شدن بوک میتونید از اون استفاده کنید، هر 100pts یه لول میبره بالا.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگرم بوک ندارید هر کدوم از اون 25pts رو یا میتونید ببخشید به دوستاتون که بوک دارن یا هم هرکدومو یه rare بدید بره.
یه سوال
6تیم برتر رو از کجا میشه انتخاب کرد؟
یکی از کار هاش اینه که تیم هایی که رطبه 1-6 میگیرن انتخاب کن
حالا این کتاب به چه دردی میخوره ؟!
تازه اومدم استیم چیزی حالیم نی...
اون لولی که میگید لول کتاب هست یا لول خود آیدیمون ؟! الان من 4تا از اون 25تاییا داشته باشم میتونم لول آیدیمو ببرم بالا ؟!
الان بوک دارم من..
اونی که تو پروفایلتون active نشده
باید بخرین که وقتی میخرید کنار عکس book یه lvl میاد
راستی کسی نیس 3تا 25PTS به بنده حقیر بده؟!!!!!!!!
دوستان سلام . یه سوال : من اگه الان کتابو بخرم اون چیز های که تا الان بقیه گرفتند به من تعلق میگیره ؟ به طور کلی چیزه رو از دست دادم ؟ ( الآن ارزش خرید داره ؟ )
بعد اگه امکانش هست دوستان یه سایت مطمئن برای خرید بوک پیشنهاد بدن
با تشکر
book تازه اومده و هنوز چیزی رو از دست ندادین فعلا هم اگر لول اپش کنید یه courier میده و bouns که داره بعدا اپدیت به اپدیت ایتم میدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با تشکر از پاسختون . پس تا الآن فقط courier و bonus داده دیگه درسته ؟
بعد اینو از کجا میتونم تهیه کنم ؟ ( مطمئن باشه )
courier kunnka باید book ت lvl 4 باشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
booster هم خوده بازی فعال میکنه(فکر کنم)(البته تو سایت های trade که یه ایتم مخصوصه)
میتونید از فروشگاه آیتم ها و محصولات دوتا 2 تهیه کنید
در ضمن اگه سال دیگه هم این book یا book TI3 رو بگرید باز هم این ایتم هارو به شما میده
ویرایش توسط Four-Eyes : 05-13-2014 در ساعت 08:45 AM
همین الان 116mg اپدیت اومد
احتمال میدم ایتم ها هم اومده باشه
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©