دوستان book برای شما هم Failed To download........میده ؟
دوستان book برای شما هم Failed To download........میده ؟
یه عمر نت ک.ش.و.ر ریده بود همیشه رو اعصاب بود ، باورم نمیشه یه روز در زمینه نت مشکل نداشته باشیم
نیاز به وی پی ان نداره
اون دانلود در حد 100 200 kb e برای به روز شدن صفحات بوک
دیشب برای من اررور میداد ولی بعد آپدیت امروز فیکس شد . حتی سبک تر هم شده
مطمئنا با آپدیت های بعدی سبکتر هم خواهد شد
Reza Y (05-16-2014)
داداش من مهرویلا هستم اگه خونتون نزدیک این شماره منه 09392756022 یه اس ام اس بده جمعه بیام ازت بگیرم داداThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
عزیز من مهرشهرم,یه خورده دوری از ما...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
داداش مهرشهر که دور نیست نزدیکه با مهرویلا داداش اگه زحمتی نیست یه اس ام اس بده شماره منو که دادم تو اس ام اس ادرس بده بیام ازت بگیرم اگه این لطف و کنی ممنونت میشم این جوری هم بحث انجمن از مسیر اصلیش خارج نشه که مربوط به بوکThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چه جالب این مقدماتی اروپا هم تموم شد ولی هیچ کس نتونست توی کتاب تیم اول و دوم رو پیش بینی کنه ماشالا به ساپورت های valve
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
در قسمت تیمهای شرکت کننده در مرحله مقدماتی قرار نبوده پیش بینی انجام بدی ، اونجا رو فقط گزاشتن که مشخص بشه کدوم تیم صعود میکنه
Hud اضافه شد با یه آپ 120 مگی خشکل هست جم هم داره.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Reza Y (05-17-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©