خب خب از همین جا هم به طرفدار های LgD.G و Dream time تبریک میگم
کنارش در مورد تیم Tong Fu هم بهتره بگم منحل بشه خیلی بهتره چون باخت ناجوری جلوی DT داشت
خب خب از همین جا هم به طرفدار های LgD.G و Dream time تبریک میگم
کنارش در مورد تیم Tong Fu هم بهتره بگم منحل بشه خیلی بهتره چون باخت ناجوری جلوی DT داشت
البته تصحیح میکنم صعود lgd قطعی ه ولی cis و dt باید واسه راهیابی به مسابقات بزرگ با هم بجنگن
ویرایش توسط M.Lo4DinG : 05-22-2014 در ساعت 03:35 PM
کی فکرش رو میکرد virtus pro بیاد coast رو که شرط های روشون 69-31 به نفع coast بود ببره ؟
بعدش بیاد rox kis رو که شرط ها 71-29 به نفع rox kis بود ببره ؟
و حالا هم بیاد mouz رو تقریبا ببره . از 5 بازی دوتاش انجام شده که هردوتاش رو VP برده . بازی بعدی رو ببره کار تمامه . امروز واقعا ترکوندند !!
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
تموم شد mouz هم رفت key arena
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Sharingan (05-28-2014)
یعنی الان این پست بالایی رو من نمیدادم شک نکن vp سومی رو هم میبرد :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چشم نیست لامثب که ... از همینجا از طرفداران ویرتوس پرو عذرخواهی میکنم :d
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
در کل VP عالی کار کرد و تا همون فینالش و 2 تا بازی اول خیلی خوب بود اما 3 تا بازی بعدی واقعا بد بودن شاید به خاطر خستگی بازی های پشت سر هم بوده .
Mouz خیلی قویتره و بهتره توی TI باشه اما VP رو به خاطر بازیکنای قدیمیش خیلی دوس داشتم موفق میشدن.
نظرتون بین 4 تا تیم WildCard چیه کی میره بالا ؟
Sharingan (05-28-2014)
به شخصه اصلا از کری بازی کردن VP . illidan خوشم نمیاد . 2 تا بازی اول رو فکر کنم آفلینر پیک کرد بردن .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بازی هایی رو هم که mouz برد دوتای اولش pajkatt با هیرو slark بازی کرده بود که واقعا ترکوند . متاسفانه بازی سوم رو ندیدم
Sharingan (05-28-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©