دوستان دیگه سیاست رو زیاد وارده مسئله نکنین :دی
چیلتر میکنن
دوستان دیگه سیاست رو زیاد وارده مسئله نکنین :دی
چیلتر میکنن
پوریا جان به خدا من یکی خیلی صبرم زیاده ، اما دیگه حوصله من هم سر رفته . اعصاب ندارم ، شهر من از خود ایران هم تحریمه به علی ! . روز نیست که قطع نشه . بعد زنگ میزنی میگه کشوریه ، در صورتی که همه به جز ما اینترنت دارن
امروز صبح به گوشیم زنگ زدن و گفتن مشکل dc شدن پروتکل udp حل شده . گفتم باید برم تست کنم بعد گفتن باشه ما یک ساعت دیگه به شما زنگ میزنیم. خلاصه رفتم تست و دیدم بله مخابرات مشهد هم درست شد. یک ساعت بعد زنگ زدن و گفتم درست شده . گفتش به ما از بالا اطلاعیه دادن و گفتن کمی تغییرات فیزیکی دادن و برای کلیه isp ها از 22 اردیبهشت دارن درست می کنند و گفت الان 99 درصد ایران درست شده
به شخصه همین برای من کافیه که بتونم بازی کنم
نه نت 100 مگ خواستیم نه چیز دیگه
udp رو نمیدونم ، چون بازی نمیکنم. ولی وضعیت تایم اوت همونه:
الان نسبتا خوبه و میشه کار کرد. در بعضی ساعات خیلی تایم اوت بیشتر میشه ، گوگل رو هم نمیشه رفرش کرد
مخابرات
H.e.x (05-19-2014)
الان پینگ من یه هفته ست یه روز در میون 160 و 260 میشه . که در هر دو حالت تایم اوت و packet loss فوق العاده بالاست .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
چیزی که هست اینه که قبلا هم گفتن گه از شرایط اینترنت راضی نیستن و میخوان پهنای باند رو افزایش بدن.من خودم قبول دارم که ایشون میخوان یه کارایی واسه پیشرفت اینترنت ایران بکنن ولی خب شاید اون جوری پیشو نگرفتن شایدم کسایی هستن که نمیخوان که بحثثش جداست. امیدوارم حداقل اگه افزایش نمیدن دیگه به udp و وضعیت کنونی نت کاری نداشته باشن.
به من هم چندین دفعه زنگ زدن و جویای کار شدن :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واسه من که درست شده
بعد هم ملاک برای من 4.2.2.4 نیست
ملاک سرور دوتا 2 EU West
146.66.152.1
این برای من بدون تایم اوت روی 130
4.2.2.4 برای من پر از تایم اوته ولی اصلا ملاک اون نیست. تو بازی هیچ لگی ندارم
اصلا به 4.2.2.4 چی کار دازید
پینگ سرور EU West رو بگیرید
ویرایش توسط Mr.Legendary : 05-19-2014 در ساعت 01:35 PM
مطمئنین که این ip مال سرور eu هست؟ چون مال من 300 میده ولی تو بازی زیر 200!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تک پورت می شه گرفت ، اما با قیمت 10 برابر
رجوع کنید به ->
مخابرات استان تهران - سرویس های دیتا
اینترنت تجاری
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©