این بازی بسیار جالب برای تمرین هوک هست
لینک بازی :
MeatHookTrainer - Natus Vincere Website
نکته : برای اجرای برنامه حتما باید برنامه Unity Web Player رو نصب کنید
لینک برنامه :
Unity Web Player Full by Dotabaz.com
این بازی بسیار جالب برای تمرین هوک هست
لینک بازی :
MeatHookTrainer - Natus Vincere Website
نکته : برای اجرای برنامه حتما باید برنامه Unity Web Player رو نصب کنید
لینک برنامه :
Unity Web Player Full by Dotabaz.com
چه جالبه
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
MasteR (05-23-2014)
blind modesh خیلی باحاله miss میدی میگه where is ur dust بعدیو که میزنی میگه who needs dust
MasteR (05-23-2014)
برنامه ای که گفتید رو دانلود کردم اما موقع اجرای بازی میگه باید آپدیت شه . آپدیتش رو میگیرم ولی کجا باید بریزمش ؟
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
منم همین مشکلو دارم یه نفر راهنمایی کنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای نصب باید محتویات این فایل رادر پوشه ای که برای پلیر2 با نام 2.x.x وبرای ورژن3 با نام 3.x.x در پوشه player درآدرس زیر می سازید کپی کنید:
C:\Users\"your user name"\AppData\LocalLow\Unity\WebPlayer\player
اگه مستقیم اول برید تو بازی خودش واستون میاره که برنامه رو نصب کنید اون لینک رو گذاشتم که اگه کسی نتونست دانلود کنه
برای منم کار نمیکنه و پشت سر هم میگه برنامه رو دانلود کن با اینکه 60 بار دانلود و نصب کردم
نمیدونم مال منم اینطوری شد تو Google Chrome با Firefox امتحان کردم درست شد یه امتحانی بکنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لینکه درستش رو پیدا کردم , با این درست شد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پست اول هم ویرایش شد.
https://www.mediafire.com/?arlvw8e4rb4a562
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©