سلا م بچه ها هرکی خواست یه اکانت ارجین بسازه بتل 3 رو بگیره الان چون تایمش تموم میشه چند روز دیگه الان بگیرین برا همیشه رایگانه .درسته الان کرک شده هست اما ارجیناله دیگه اینم /با وی پی ان ثبت نام کنید
لینک
سلا م بچه ها هرکی خواست یه اکانت ارجین بسازه بتل 3 رو بگیره الان چون تایمش تموم میشه چند روز دیگه الان بگیرین برا همیشه رایگانه .درسته الان کرک شده هست اما ارجیناله دیگه اینم /با وی پی ان ثبت نام کنید
لینک
ATER (05-29-2014),A_W_Z_2 (05-29-2014),Mohammad_ai69 (05-30-2014),Viper (05-29-2014)
با عنوان تاپیک تناقض داره!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
با فندق شکن امتحان کنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برا من با فندق شکن اورد
شما که محبت میکنید اطلاع رسانی می کنید یه خورده بهتر و واضح تر توضیح بدین که چه قسمتی باید برید و چه مراحی برای ثبت نام باید طی کرد ، ترجیحا با عکس باشه . تشکر
گفتم خودم ثبت نام کنم که سوالی هم باشه ج بدیم دوستانی که هنگام پسورد دادن بهشون Password does not meet requirements میده و جلوش توضیح میده که چیکار کنید اما بعضی از دوستان زبانشون خوب نیست شما یاید حداقل یک حرف بزرگ و یه حرف کوچیک در پسوردتون استفاده کنید
ویرایش توسط Mohammad_ai69 : 05-30-2014 در ساعت 07:08 AM
1.بازی مورد نظر رو پیدا کنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
2.get it رو بزن
3. log in شو
4. حالشو ببر
(اگه cd key بازی رو دارین یکم فرق میکنه)
Mohammad_ai69 (05-30-2014)
بعد بچه ها origin یکمregister شدنش فرق داره
اینو میگم برا کسایی که نمیدونن
1.register رو بزنین
2.بعد از وارد کردن ایمیل به یه صفحه ای منتقل میشه که میگه E-mail شما link شد به سایت و امادس
3. 2تا گزینه میاد که باید سمت راستی رو بزنین(next)
4. زیر کادری که pass word میخواد یه نوشته ابی هست به عنوان Forgot your password? روی این گزینه کلیک کنین و بعد اون E-mail ای که تو صفحه register وارد کردین رو بزنین
5.برید تو e-mail خودتون و صبر کنین تا از طرف origin یه email براتون فرستاده شه(ممکنه 10-15 دقیقه طول بکشه!)
6.وقتی email رسید به دستتون توش یه link که وقتی روش کلیک میکنید به یه صفحه ای میروید که میتونید ID origin - avatar & ... رو انتخاب کنین(اکثر ID ها گرفته شده )
7.وقتی تموم شد کار تون origin رو DL و up کنین(اگه دارین که هیچ)
8.برای اولین بار شما باید توی سایت log in شید تا بتونید تو خود برنامه origin log in بکنید
اگه سوالی بود در خدمتیم : P
ID origin من(Four-Eyes رو گرفته بودن ) ( اونا 0 ان اینم عکسه ) ( sry نمیشد 0 هارو درست گذاشته : X )
اگه بخوام بازی دانلود کنم باید Vpn On باشه؟
نه یه روشی هست برا دانلود از طریق ای دی ام به صورت زیپ نتن خوب نیست عکس میگیرم میدم
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©