بعد از شكست ژاپن و استراليا مقابل حديف هاشون برد ايران مقابل نيجريه مي تونه خيلي لذت بخش باشه ً و تا حدودي باعث شه خارجي ها قدرت اول اسيا رو ژاپن ندونن
Sent from my iPhone using Tapatalk
بعد از شكست ژاپن و استراليا مقابل حديف هاشون برد ايران مقابل نيجريه مي تونه خيلي لذت بخش باشه ً و تا حدودي باعث شه خارجي ها قدرت اول اسيا رو ژاپن ندونن
Sent from my iPhone using Tapatalk
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
بازی ایران با نیجریه افتضاح بود! قوچان نژاد که فقط میخواست خودش گل بزنه! نه به کسی پاس میداد و نه درست میشوتید.
قوچان نژاد قرار نیست پاس بده . قوچان نژاد نوک حمله ست . فقط باید وایسته براش موقعیت ایجاد شه گل رو بزنه . کار خسرو حیدری و دزاگه بود که براش موقعیت ایجاد کنن که دیشب هردوتاشون خیلی بد بازی کردن و به نظرم کار کیروش که بیرون کشیدشون خوب بود. اما باید زودتر این کار رو میکرد .
به هر حال بازی واقعا کندی بود ... فقط پاسکاری و اشتباهات فردی و خراب شدن توپ و ...
کلا موقعیت خطرناک ها به 5 تا هم نمیرسید . من که خوشم نیومد از بازی
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
خدا رو شکر باخت ندادیم
من تنها نگرانیم اینه که نکنه حقیقی تو بازی آرژانیتن هم دروازه بان باشه ! که اگه باشه چپ و راست از مسی لایی میخوره
اصلا نمیخوام کسی رو مسخره کنم و... واقعا نگران آبروی ایرانم:incomprehensionplz:
MasteR (06-17-2014)
نظرسنجی جدید در مورد بازی با آرژانتین اضافه شد . :imspeechlessplz:
MasteR (06-17-2014)
Death_AnG3L (06-17-2014),Milad._.R (06-17-2014),Mohammad_ai69 (06-17-2014),Sharingan (06-17-2014),shavn (06-17-2014)
به نظرم خیلی هم چیز نیست . ولی :This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
H.e.x (06-17-2014),MasteR (06-17-2014),Mohammad_ai69 (06-17-2014)
شیر سماور ..... داور
پنالتی 100% رو نگرفت .... فیفا باید تا فیها خالدون داورو رو بکشه بیرون
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©