خواهشا داداش قوانین تاپیک رو بخون،اینجا بحث آزاد نیست که عزیزم.
+ موارد تخلف در تاپیک :
1) ارسال هر گونه پست اضافی فاقد اطلاعیه
2) تداوم در ارسال اطلاعیه های بی سرانجام
خواهشا داداش قوانین تاپیک رو بخون،اینجا بحث آزاد نیست که عزیزم.
+ موارد تخلف در تاپیک :
1) ارسال هر گونه پست اضافی فاقد اطلاعیه
2) تداوم در ارسال اطلاعیه های بی سرانجام
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
ویرایش توسط Apdentist : 05-01-2016 در ساعت 10:58 PM
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
محمد- دوستان،چطوری باید توی متن پنهان - اسپویلر گذاشت،هر چی میزارم بازم میاد بیرون
2 اینکه چطوری به آموزش میشه صدا اضافه کرد؟ مرسی.
متن رو کامل انتخاب کن بعد اون spoiler رو بزنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه متن بهش بده ، مثلا (تغییرات) ، بعد ok رو بزن
برای صدا :
لینک صدا رو در یک فایل تکست کپی کن
اولش رو که http:// داره رو پاک کن ، بعد کپی کن داخل ویرایشگر انجمن ، بزار توی تگ ogg که کنار همون spoiler هست
رو لینک هم نباید بشه کلیک کرد یا فونت و سایز داشته باشه ، یعنی فقط متن ساده باشه
عکسش :
خودش :
دوستانی که در حال نوشتن آموزش هستند ، چند نکته :
لطفا قبل از شروع در این تاپیک اسم هیرو رو بگید تا همزمان کسی دیگه رو اون آموزش کار نکنه
حتما عکس ها رو از سایت dota2.com و سایت های معتبر کپی کنید ، یا در اپلودسنتر خود انجمن اپلود کنید تا از همه نظر موندگاریش تضمین بشه: http://forum.dotabaz.com/uploader.php
پیشنهاد میکنم بجای اینکه عکس اسکیل ها رو با paint درست کنید ، عکس خود اسکیل رو از Dota2.com کپی کنید و توضیحات رو زیرش به صورت کامل بنویسید،
با اینکار بعدا برای ادیت کردن آموزش دچار مشکل نمیشیم و به راحتی میشه ویرایشش کرد.
اون عکس اولی که شامل مشخصات هیرو هست رو هم به صورت معمولی بزارید ، بعد از تکمیل آموزش من چپ چینش میکنم
با تشکر از همکاری شما
Mr.Dr (08-29-2016)
مهم ترین نکته که یادم رفت بگم :
وقتی مقداری از آموزش رو نوشتید ، یا حتی کاملش کردید ، قبل از ارسال پست حتما ویرایشگر رو به حالت کد a/a تغییر بدید و یک کپی ازش بگیرید ، تا در صورت قطع شدن برق ، اینترنت یا سرور سایت ، زحماتتون از بین نره !
------------------
آموزش گذاشتن عکس در سمت چپ :
بعد از تبدیل کردن ویرایشگر به حالت کد(A/A) ، کد زیر رو کپی کنید :
کد HTML:[TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE]
بعد به حالت عادی برگردید ، در ستون سمت چپ عکس رو بزارید ، ستون سمت راست هم نوشته هایی که میخواید قرار بگیره .
دوباره به حالت کد برید ، و به TD که عکس در اون قرار گرفته مقدار 280 بدید ، یعنی به این صورت :
حالا ذخیره تغییرات یا ارسال پست رو بزتید ،کد HTML:[TD="width: 280"][IMG]http://forum.dotabaz.com/uploaded/1_01472469129.jpg[/IMG][/TD]
در حال اماده سازی اموزش هیرو ی underlord هستم و همینطور روی یک ویدیو کار میکنم
My steam id : crystal_siamak
Friend id : 270780248
آموزشش در حال تکمیله! : آموزش هیروی Underlord - دوتا 2This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میشه یکس اموزش هیرو فونیکس هم بذارید؟
یا اگه هست میشه لینکشو بدید
اسم هیرو رو سرچ کنید پیدا میشه :This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آموزش هیروی Phoenix - دوتا 2
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©