شما دیگه کاری لازم نیست انجام بدی ، فقط برو خدارو شکر کن همچین نت توپی نصیبت کرده !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
256 ، نامحدود ، مخابرات ، دو نفری ، پینگ 220 ، بدون لگ و دیلی !
شما دیگه کاری لازم نیست انجام بدی ، فقط برو خدارو شکر کن همچین نت توپی نصیبت کرده !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
256 ، نامحدود ، مخابرات ، دو نفری ، پینگ 220 ، بدون لگ و دیلی !
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
♀♠♥ßKß♥♠♀ (06-28-2014)
شما باید MTU مودم رو تنظیم کنید و ip و DNS بدین بهش ، مخابرات این مشکلات هم پیش میاد واسشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
♀♠♥ßKß♥♠♀ (06-28-2014)
شاید همین طور باشه که شما میگی نسبت به بقیه شهرا نت خوبی دارم ولی به همون نسبت پی سی و لپ تاپی دارم که بازی رو خراب می کنه .
در مورد کامپیوتر بعضی اوقات که چه عرض کنم هر سه بازی یک بار صفحه آبی می شه و ری استارت ! یا از بازی میاد بیرون . ( تو وارکرافت هم به صورت فاتال ارور بود دهنه مارو سرویس کرده بود ! )
در مورد لپ تاپ هم هر 10 ثانیه یه لگ 3 ثانیه داره (که حدس می زنم به خاطر گرم شدن لپ تاپ باشه ) این حالت تو افلاین مد هم هست البته اخیرا بهتر شده.
اینا رو اگه می شد فیکس کرد چه می شد !
Control Panel --- Internet Options --- Connections --- Lan SetingThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
توی Lan Seting سه تا گزینه هست ، هیچکدومشون نباید تیک داشته باشه ...... اینکارو کنی مشکلت حل میشه
اگر 1-2 ساله هستش که لپ تاپ رو خریدی ، از کثیفی فنشه ، اگر بلدی بازش کن و تمیزش کن با گوش پاکن و سشوارThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لپ تاپ خودم گرافیک 4 ، رم 6 ، سی پی یو 7i ، مدل hp ، خرید سال 2010 ، با باطری نمیشد بازی کرد میوردی بالا اینقدر لگ داشت که هنگ میکرد ، گرم میکرد که میشد تخم مرغ روش درست کرد
از طرف کیبرد بازش کردم البته خیلی حساسه ، چون فلت کیبورد اونجاست یه خط برداره هزینش رو به فلکه ، اینقدر خاک داشت که باورم نشد ، الان مثل ساعت کار میکنه و با باطری 2 بازی میشه باهاش کرد
دلیل مهمی فن هم اینکه ، زمانی که توی گیم هستین یا از برنامه های سنگین استفاده میکنید فن نقش مهم رو ایفا میکنه وقتی که گرافیک میکشه نیاز به خنک کنندگی داره پس .....
برا همینه که انواع کیس های مخصوص گیم توی سال های 2007 -2010 از ماده های سبزرنگی استفاده کردن برای خنک کنندگی ، به قول خودمون لوله کشی در کیس
خب اعلام می کنم مشکل بنده هم حل شد و بعد از 2 3 روز تایم اوت اینجور حرفا با یکسری دست کاری ها از طرف خودم و حصی Ajax پینگ تو بازی دائما" 130 هستش :دی
یعنی قبلا که تو بازی نمیرفت یا اگرم میرفت پینگ 300 بود الان هم تو بازی میره هم پینگ 130 40 اینطوراس...منم معطل نکردم تا دیدم پینگ خوبه 2 دست 1v1 رفتم واسه ریپلی آموزش SF که تو تاپیک آموزش میزام امشب
با این پینگ کم Tinker خـــــــیـــــــــلــــــ ـــــی فاز میده خدایا این نعمتو از ما دریغ مکن! آمین
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منم این مشکلو داشتم ...... اینکاری که میگی هم کردم ولی بازم داغ میکرد خاموش میشد . مشکل اینجاست که فن لپتاپ نمیکشه کارت گرافیک روی بالاترین حدش بشه .... رفتم تو تتظیمات کارت گرافیک ، دوتا2 رو گذاشتمش روی پایین . درسته که کیفیتش بد شده ، ولی اصلا گرم هم نمیشه چه برسه به اینکه داغ کنه ........ حالا اگه این آقا کارت گرافیکشو بگه شاید بتونم کمکش کنم که کیفیت دوتا2 رو بیاره پایین که داغ نکنه ....... در مورد اینکه میگه تو حالت offline هم لگه باید بره تو تنظیمات خود دوتا2 رزلوشن رو بیاره پایین (در حدی که لگ نداشته باشه) ...... حالا اگه درست نفهمیدید آی دی منو ادد کنید تا راهنماییتون کنم :
id : mrmml
nick name : DR.mmL
من روی فول گذاشتم گرافیک رو ، لگیم باشه بخاطر نت هستشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
محمد دستم به لباس کارت ، چه کرد حاجی به ما هم بگو :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©