تو توضیحات اسکیل اول نوشته !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تو توضیحات اسکیل اول نوشته !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
نوشتم عزیز
Four-Eyes (07-03-2014)
اسکیل 2 این هیرو برای move speede و ...هستش در مورد راه رفتنش شما فکر نکنم احساس کمبود کنید
دوستان یه سوالی داشتم
راهی نیست که با زدن دکمه خاصی خرس lone انتخاب بشه؟
خودش خودکار روی 2 تنظیم شده یعنی خرس 2 هست خود هیرو 1 با اعداد میتونی کنترلشون کنی .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
reza (05-18-2020),samdeloges (04-20-2016)
دوستان برای من هردوش خود هیرو انتخاب میشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چه کنم؟؟؟
بزن روی خرس ctrl +2 رو فشار بده خرس روی 2 تنظیم میشه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
reza (05-18-2020)
توضيحات:
هيروي Lone Druid يكي از سخترين (سختي نداريم) هيروهاي بازي و در عين حال از قوي ترين هاست و به دليل اندكي سختي خيلي كم پيك ميشه
شايد خيليا نميدونن چجوري بايد بازيش كنن يا چه آيتمي ببندنو و چه بيلدي رو انتخاب كنن
من سعي ميكنم تو اين پستم از تجربيات خودم كه حاصل ديدن بازي بازيكناي معروف اين هيرو از جمله Sylar ، AdmiralBulldog و ... و همچنين بازي خودم هست در اختيار دوستان بزارم ايشالا كه مورد استفاده و پسند دوستان قرار بگيره
اسكيل گيري :
اسكيل گيري اين هيرو در ابتداي بازي بيشتر تمركز داره بر روي اسكيل شماره 1 و 2 و بسته به شرايط اگر تحت فشار پوش تيم مقابل بودين و يا احساس كردين كه تيم حريف قصد كيل گرفتن از شمارو داره ميتونين يه دونه اسكيل 3 براي فرار خودتون بگيرين و اوني كه حتما حتما تو اولويت قرار داره لول 1 يا همون خرستون هست. ولي اگه كلا بخوام براي يه بازي نرمال يه اسكيل گيري خوب براتون بزارم اين هست.
آيتم بندي :
اول بازي با همون چيزاي عادي كه براي هر هيرويي ميگيرين شروع ميكنين فقط نكته مهم اينجاست كه بايد تا دقيقه 10 هم Midas داشته باشيد و هم 2 بوت عادي. بايد قبل از دقيقه 20 آيتم Radiance داشته باشيد. بعد از Radiance بريد سراغ Vladmir . اين آيتم براي خود هيرو هست و نه براي خرس. بعد از اون آيتم Assault Cuirass بگيريد (براي خرس).بعد از اين آيتم Basher بگيرين و به AB تبديلش كنين. به تازگي براي خرس Madness هم ميبندن (بعد از Radiance) كه هم Movement ميده و هم Attack Speed كه مناسب هست. براي خودتون Travel Boot بگيرين و براي خرس Phase تا هم بتونين از قابليت فرار در مواقع ضروري رو داشته باشين و هم خوب پوش بدين. من به شخصه بعد از AB ميرم سراغ Aghanim چون واقعا فوق العاده به پوش و فارمينگ كمك ميكنه. اينا آيتمايي هستن كه ضروري هستند اما در بيلد هاي جديد من جمله Eye + Deso هم براي اين هيرو ميتونه فوق العاده باشه . خوبي اين هيرو اين هست كه هرچقدرم فارم كنين بازم جا هست. BKB هم مثل هميشه بسته به شرايط بازي ميتونه بسته بشه و يا بسته نشه. معمولا اول بازي يه دونه Cloak هم گرفته ميشه (براي خود هيرو) براي دووم آوردن جلوي Magical Demage . دركل من به شخصه اين آيتم گيري رو خوب و استاندارد ميدونم براي اين هيرو (براي يه بازي 40 دقيقه اي)
Hero Talents:من پيشنهادم اين هست:
چپ / راست / چپ / چپ
نكات مهم :
1) هيرويي هست كه ميشه counter اش كرد و تبديل به feeder بازي شه پس بعد از بررسي پيك هاي حريف ببينيد واقعا شرايط اين هيرو هست يا نه و بعد پيكش كنين
2) اين هيرو Role هاي مختلفي داره : offlane ، mid ، safelane و jungler از اين role ها هستند. براي شروع من safelane رو پيشنهاد ميدم و وقتي با تجربه شدين به سمت offlane برين (جزو معدود offlaner هايي هست كه واقعا تحربه ميخواد.)
3) خود هيروتون زياد تو فايتا نبايد درگير شه چون آسيب پذيره پس در حوالي درگيري باشين ولي زياد قاطي نشين
4) بيشترين مشكل افراد براي بازي اين هيرو كنترل همزمان هيرو و خرس باهم هست. (با استفاده از Alt + 1 , 2 براي هيرو و خرس ميتونين راحت كنترل كنيننشون)
5) اوايل اگر stats خوبي نداشتين نااميد نشيد چون اين هيرو نياز به تمرين داره هرچقدر بيشتر بازي كنين بازيتون بهترو بهتر ميشه
6) خيلي راحت ميتونين با استفاده از لول 2 و التي تون تاور پوش بدين (در عرض 10 20 ثانيه) پس سعي كنين حداكثر درآمد ممكن رو از اين طريق بدست بيارين
Team Secret
جریانه لول 3 ش چیه ؟! Movement speed میده دشمن ؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©