Salam man 2ta treasure key khastam kasi j mano mide?
Salam man 2ta treasure key khastam kasi j mano mide?
سلام به همه دوستان
اگر دوست داشتید میتونید به یوزر بنده سر زده و آیتم خریداری کنید
البته اگر برای مدیران مشکلی پیش نیاد
آیتم ها کم هستند
اما بزودی امکانات رو بالا میبرم
اگر از آتم ها خوشتون اومد من رو Add کنید تا صحبت نهایی رو انجام بدیم
فعلا خودم هم به دنبال آیتم Arcenaبرای لینا هستم
با تشکر
آدرس ID بنده برای دسرسی سریع /http://steamcommunity.com/profiles/76561198062726152
خوب.........امید وارم بهم اعتماد کنید و اگر کارم درست بود یا اشتباه ازم تعریف و انتقاد کنید.ممنون
خب الآن دوست عزیز فروش آیتم شما با موضوع تاپیک چه سنخیتی دارن؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما خودتون میتونید با فروش آیتم خودتون رو معروف کنید و پیشرفت کنید.
بنده هم اعلام کنم هر کس در فروم اطلاعیه گذاشت مبنی بر این نیست که آن شخص مطمئن هست و از سوی ما تٱیید شده است و تشخیص این عمل با خود دوتا 2 بازان است.
در حال حاضر تنها سایتی که از طرف سایت دوتاباز تآیید میشود و شده است سایت ایران اسکایپ است.
سپاسـ
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Amin-Wanted (04-07-2013)
با سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوست عزیز شما رو تاپیک زدید خرید و فروش آیتم......از این رو چون من نمیتونستم تاپیک بزنم(البته بلد هم نیستم)گفتم که اینجا یک پست بزارم.
بله.خود من هم بودم به این راحتی اطمینان نمیکردم..اما با یوزری که داده شده میتونید از کسانی که تو Add list من هسن بپرسید که اعتماد دارند یا خیر.
ممنون که تو سایت آزادی میدید
فروش و جابجایی(Trade) آیتم های Dota2
سر بزنید http://steamcommunity.com/profiles/76561198062726152/
گرامی عنوان تاپیک "فروش آیتم های دوتا 2 برای اولین بار در دوتاباز" است و من فکر نمیکنم اینجا مکانی برای تبلیغات،آزادی جمهو*ی اسلامی و... باشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در ثانی من فکر کنم از 200 نفر سخت تر میشه اطمینان کسب کرد تا 11 نفر
سپاسـ
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Amin-Wanted (04-07-2013),Sharingan (04-07-2013),Viper (04-08-2013)
خب شما درست میگیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اما به کامنت ها هم توچه کنید که یوزر رو تایید میکنند...
اگر دوست ندارید که اینجا باشیم بگید که میدان رو براتون باز کنیم اگر نه هم که یه کارمون ادامه بدیم
راستی شما کلید رو چند میدید ؟
فروش و جابجایی(Trade) آیتم های Dota2
سر بزنید http://steamcommunity.com/profiles/76561198062726152/
از این به بعد میتوانید آیتم های دوتا 2 و استیم را از iranskype.ir تهیه کنید.
همچنین با آدرس store.dotabaz.com نیز به سایت ایران اسکایپ منتقل میشوید.
از مزایای ایران اسکایپ:
+ پایین ترین قیمت ممکن
+ پرداخت آنلاین از درگاه بانک
+ دارای سیستم عضویت و سبد خرید
+ بروز بودن فروشگاه نسبت به ایتم های جدید دوتا 2
+ تحویل دادن آیتم ها در سریعترین زمان ممکن (5مرتبه در شبانه روز)
و....
ایران اسکایپ فکر کنم سایتش مشکل داره. بالا نمیاد
سایت یکی 2 سالی هست تعطیل شده عزیز.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
الان سایت های فروش زیادی هستن که با کمی پرس و جو میتونید پیداشون کنید.
- جبران خلیل جبران
شما چه سایتی رو پیشنهاد میکنید؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©