مختصر و مفید ،سلام
احساس کردم انجمن اینو کم داشت ، لازم دونستم به اسم خودم این تاپیکو باز کنم . به عنوان یکی از قدیمیترین اعضا و صد البته کم سن و سال ترین همتون
هدف اصلی از ایجاد این تاپیک کمک به دوستان برای Bet / شرط بندی گذاشتن هست. دیدم دیگه نمیشه عکس های bet رو توی تاپیک مطالب جالب (زنگ تفریح!) گذاشت واسه همین تاپیک جداگانه زدم . در واقع سایت زمینه کار من ******** هست و با سایت های دیگه مثل ****** و *****.com کاری ندارم دلیلش هم به خاطر آسون تر بودن و Value bet هست که یعنی شما میتونید جز key و rare آیتم های دیگه حتی مثل Arcana رو قرار بدید و سود خوبی هم بکنید! از شروع بازی های International یعنی چهار روز دیگه من هم کار خودمو شروع میکنم و انشاالله با روش کار من آشنا میشید . ولی چند نکته هست که برای قدم گذاشتن به دنیای کاملا ریسکی و خطرناک BET بدونید پس فقط و فقط اگه مطمئن بودید اینکارو بکنید :
- 1 : اول اینکه اگه من میتونستم همه ی Bet هارو درست پیشبینی کنم الان داشتم پیش icefrog پیتزا میخوردم، پس این رو ملکه ذهنتون کنید و اگه دیدید یه وقتی نظرتون با من متفاوت هست ، نظرتون رو همین جا ارسال کنید تا همه ببینن.
- 2 : شما ممکنه با Bet گذاشتن همین آیتم هایی رو که الان دارید رو هم از دست بدید و همینطور بر عکس ممکنه با یدونه Tiny Skin کسب درآمد کنید.
- 3 : ممکنه یه روز من از پیش بینی 4 تا بازی 4/4 تارو اشتباه پیش بینی کنم و شما هیچ وقت حق ندارید باختتون رو گردن من بندازید چون اختیارتون دست خودتون هست!
- 4 : سود و زیان من مثل شماست ، اگه بردیم همه با هم سود میکنیم و اگه باختیم همه با هم ضرر میکنیم و جای نگرانی نیست ، حتی اگه یه رووز مثل خود من 400$ ببازید میتونید بعدش 800$ در بیارید.
- 5 : مطلب هام رو توی همین پست ویرایش میکنم پس همیشه پست اول رو چک کنید.
- 6 : دوستان باید بدونن که شرط بندی در دین اسلام حرام مطرح شده ولی در صورتی که شما در ازای شرط بندی امتیاز مجازی ( آیتم ) به دست بیارید مشکلی وجود نخواهد داشت پس اگه بخواید آیتم هاتون رو یه روز بفروشید ، کاملا حرامه و جای هیچ بحثی هم وجود نداره
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
محل قرار گیری پست
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
اگه چیزه دیگه ای هم یادم افتاد قرار میدم.