شاید دیجی کالا بیاره!
شاید دیجی کالا بیاره!
دیشب xaio8 آیتم doom رئ داشت 100% موسش هم داره
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
به نظرت Razer-Taipan بهتر نیست ؟!
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
اگه این طوری باشه razer ouroboros و razer naga 2014 epic از همه بهترن ولی تو میای 500 تومن پول موس بدی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منظورم گرون تر بودنش نبود ، هرچند این ماوس جدید که قراره بیاد هم به این ارزونی ها نیست ، بیشتر از لحاظ طراحی و اصول اِرگونومیک و اینکه بدرد دوتا بازی کردن بخوره گفتم ، چون هر ماوسی برای هر بازی مناسب نیست مثلا Ouroboros ممکنه برای کانتر و CoD خوب باشه ولی دوتا نه ! در ضمن کسی که 250 تومن میده ماوس واسه بازی احتمالا 500 تومن هم میتونه !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
من یه هفته از پسر خالم razer ouroboros گرفتم ببینم چطور هست . برعکس اون چیزی که فکر میکنید برای dota 2 عالی هست . ولی این Rival برای dota 2 طراحی شده و 100% باید بازی کردن باهاش خیلی حال بده.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوستان به نظر میرسه این موس چیزه خوبی نیست !!! هیچ نقد یا برسی ازش قرار نگرفته و توی سایت های آمازون و نیو اگ هیچ کس نظری دربارش نداده و.....
یکی موس Rival داشته میگفت اصلا چیز خوبی نیست خرابی کلید های کیفیت پایین ساخت ، (سیم موس پلاستیکی هست !!! الان بنده یه موس 60 هزار تومنی دارم سیمش روکش کتان داره) گریپ افتضاح (موس رو بلند کنید عمل نمیکنه !)
ولی بر عکس توی موس های استیل سریز مدل sensei خوبه که برای بازی های شوتر طراحی شده.
با 270 هزار تومن میشه یه موس Razer deadadder chorm گرفت که اکثرا گفتن بهتر هست.
خودم میخواستم بخرمش منصرف شدم 100 تا موس تا حالا برای بازی Cs ساخته شده یه دونه برای Dota 2 نمیزنن درست درمون باشه
اشتباه شد گریپ یعنی لاستیک های کناری برای انگشت که نمیگذار انگشت از روی موس سور بخوره :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از رو عکسشم معلوم بود کیفیت ساختش زیاد خوب نیست، ماوس های ریزر یه یه ابهت خاصی دارن !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ریزر هم همه میگن سر سخت نیست ، یعنی حساسه بخوره یه جا امکان شکستنش بالاست ولی در کل موس های خوبی داره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یکی میگفت هم dead adder داشته هم rival هم sensi و بین این 3 تا sensi از همه بهتر هست.
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©