به نظر من بهترین ساپورت دوتا هم همین lanm بود :getawayplz:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به نظر من بهترین ساپورت دوتا هم همین lanm بود :getawayplz:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Darktoheaven (07-26-2014)
در پی کناره گیری Mason
بازیکن محبوب تیم EG یعنی Clinton 'Fear' Loomis ممکنه به جایگاه قبلیش که کری اصلی تیم بود برگرده
این بازیکن که قبل از شروع مسابقات از ناحیه دست دچار مصدومیت شده بود
به اجبار از مسابقات و تمرینات رسمی این تیم کناره گیری کرد و نقش مربی رو برای این تیم ایفا کرد
Darktoheaven (07-26-2014),UnHoLy666 (07-25-2014),WardeN (07-24-2014)
یکی دیگه از بازیکنان قدیمی هم راهش رو از دوتا جدا کرد
Jiang Cen "YYF" که از بازیکنان تیم iG حساب میشه اعلام کرده که از همه هوادارام و هم تیمی هام که منو تا اینجا پشتیبانی کردن تشکر میکنم
این بازیکن که یکی از نمونه های بارز دوتای چین حساب میشه اولین بار در تیم LGD وسپس توسط iG به کار گرفته شد
پرونده این بازیکن در TI2 نشون میده مهارت خاصی تو Offlane داره
این بازیکن همچنین به این نکته اشاره کرد که دوتا رو ترک نمیکنم فقط بیشتر میخوام رو چیزای دیگه تمرکز داشته باشم
Darktoheaven (07-26-2014),Milad._.R (07-25-2014),Mr.Nobody (07-26-2014)
-Fata هم به C9 رفت جایگزین SingSing شد
خیلی خوب شد من اخبارو به خاطر کار زیاد دنبال نمیکنم ولی اگر جدا شده باشه کار عاقلانه ای کرده ، چون دیگه ارزش navi این نبود که بازیکنی مثل kuroky توی این تیم بازی کنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
o_OThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
درسته kky عملکردش تو ti4 از بقیه اعضا خیلی بهتر بود ولی نه دیگه در این حد
کسی خبری از روستر team.empire داره برای بازی امروز خبر بده ! فوق العاده ضروریه .
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
2تا standin دارن ولی معلوم نیست کی ان! ممکنه Dendi باشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این رو میدونستم . ممنون به هر حالThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
احتمال اینکه dendi باشه زیاده . یه سری میگن universe ممکنه باشه به هر حال امروز بازی فوق العاده جالبیه . از دستش ندین
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
Universe نیست چون تیم روسیه یه پلیر آمریکایی که زبونشون رو نمیفهمه که نمیتونه بیادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
احتمالا Dendi میاد پلیر دیگه هم باید روسی باشه که شاید از بازیکنای VP کسی بیاد
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©