بی شوخی تو دوتا سبک ترین فحشretarde و انواع اقسام فحش به انواع اقسام زبان ها cyka bliej
بی شوخی تو دوتا سبک ترین فحشretarde و انواع اقسام فحش به انواع اقسام زبان ها cyka bliej
اسپانسرشون اون سایتسThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اسپانسر قحطی بود رفتن اون سایتو انتخاب کردن ؟؟!!! :imspeechlessplz:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اسپانسر که واسه تیم ها ردیف نکردن برادر . . .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
فکر کنم در قبال اینکه اون سایته اسپانسرشون شده یه اختیارهایی هم به این تیم دادن که این تیمه با p..n های سایتش رابطه داشته باشنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
امشب ساعت چنده بازی!؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
4 ساعت دیگه
پست اشتباه
ویرایش توسط YOLO : 08-27-2014 در ساعت 06:21 PM دلیل: اشتب شد
خب پس از مدت ها نبودم و دوباره برگشتم
خب این دو بازیکن میخوان با puppy و kuroky و s4 nv در یک تیم باشند
نظر خودشون رو ببینیم
big daddy : من 4 سال برای fantic بازی کردم و بازی کردن در این تیم برایم خسته کننده شده بود . از تمام طرفداران و پدر و مادرم تشکر میکنم . به زودی شما رو میبینم.
fly : من امروز fantic را ترک کردم و این اولین تیمی بود که بهش خدمت کردم ولی تمام چیزهای خوب در پایان است ( خودمم نفهمیدم ) من دوست دارم از تمام کسانی که مرا در این سا حمایت کردند تشکر کنم
منبع:eSports Gaming News & Community | GosuGamers مترجم و نویسنده:خودم ( Mahdi-Void)
American Mafia (08-28-2014),DD4.Dangers (08-28-2014),FCB (08-28-2014),Four-Eyes (08-28-2014),HoMaYoON (08-28-2014),Milad._.R (08-28-2014),WardeN (08-29-2014),رهی (08-28-2014)
عجب تیمی بشه همرو میپوکونن:دی
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©