با سلام خدمت تمام دوتا بازا در این تاپیک قصد بر این دارم اخباری راجع به
بازیکنان دوتا 2 بهتون بدم
با سلام خدمت تمام دوتا بازا در این تاپیک قصد بر این دارم اخباری راجع به
بازیکنان دوتا 2 بهتون بدم
اولین خبر اینکه بازیکن قدیمی دوتا(Zhi Cheng Zhang 'LaNm')بازنشستگی خودش رو در زمینه دوتا اعلام کرد
این بازیکن که یکی از قدیمی های دوتا محسوب میشه بازی حرفه ای خودش رو در تیم EHOME شروع کرد
که در سال 2011 بهترین رتبه خودش رو در طی این سالها در این تیم به ثبت رسوند(در اون سال EHOME دوم شد)
ویرایش توسط M.Lo4DinG : 07-24-2014 در ساعت 02:50 AM
شایعات مبنی بر اینه که Zhi Lei Xu 'BurNing'وZeng Rong Lei 'MMY نقشه این رو کشیدن که از دوتا کنار بکشن
این بازیکنان مثل اینکه قرار بود تو TI3 از بازی حرفه ای بکشن بیرون ولی با احیاء Team DK نظرشون عوض میشه
با این حساب اگه شایعات به حقیقت بپیونده DK میمونه با دو بازیکن غیر چینی
و یک چیز خیلی عجیب اینه که این تیم شاید تا مرز منحل شدن هم بره
ویرایش توسط M.Lo4DinG : 07-24-2014 در ساعت 02:51 AM
Mr.BeNeFiT (07-24-2014),SHARK (07-24-2014),Viper (07-24-2014),WardeN (07-24-2014)
نوبتی هم باشه نوبت تیم محبوب آمریکایی یعنی EG
Mason 'Mason' Venne در صفحه شخصیش تو توییتر اعلام کرده که:"من ممکنه کارمو با دوتا تموم کنم"
وی همچنین ادامه داد که میخواد یه بلاگ منتشر کنه که شرایط کنونی و نقشه هایی که واسه آینده داره رو شرح بده
ویرایش توسط M.Lo4DinG : 07-24-2014 در ساعت 02:52 AM
SHARK (07-24-2014)
این که تازه اومده بود من خودم برای اولین بار توی eg دیدمشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
یعنی واسه همیشه میخواد بره ؟!؟! :o
šø šø CoOL
SHARK (07-24-2014)
البته باید اضافه کنم Mason وضعیتش تو Unconfirmed changes یعنی تایید نشده هنوز
از این به بعد اخباری که میزارم اگه با Titleه بالا بود یعنی تایید نشده
اگهConfirmed changes بود یعنی تایید شده
SHARK (07-24-2014)
Arif 'MSS' Anwar بازیکن تیم Mouz در صفحه توییتر خودش اعلام کرد که برای مدت 1 سال از بازیهای حرفه ای دور میمونه
علت این غیبت رو انجام امور درسیش بیان کرده
با این وجود تیم Mousesports باید دنبال بازیکن بگرده چرا که یه تیم نیاز به 5 بازیکن داره
ویرایش توسط M.Lo4DinG : 07-24-2014 در ساعت 03:12 AM
mss درستشه فکر کنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
امیدوارم که باز هم بتونیم بازی هاش رو تو سطح حرفه ای ببینیم ، بازی Eg در مقابل [A] رو هیچ وقت فراموش نمیکنم ، اون Storm Spirit استثنایی رو !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©