نه دیگه انقدم شاخ نیستا:dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برد Alliance
برد Na`Vi
نه دیگه انقدم شاخ نیستا:dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در هر حال بازی bo3 هستش و هر چیزی ممکنه پیش بیاد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در هر حال.
بازی newbee vs VG
میخواستم رو newbee ببندم نمیشد page رفرش کردم اشتباهی بستم رو VG اخرشم 12$ بردم ))
Mohammad_ai69 (09-18-2014)
چرااااااا باید Tinker از Empire ببازه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 60$ روش بود!!!!!!
من دارو ندارمو رو این احمق NVMI که اسمشو عوض کرد با این Tinker باختم خدا کنه الان دیگه Empire بتونه c9 رو بزنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آقا کسایی که تیکت دارن اگه میتونن منم ادد کنن منم ببینم بازیارو از twitch نمیتونم ببینم
Mr.Nobody
آوانارمم یه دخترس با موهای آبی
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
کسی یه key نداره؟
تو 2روز گذشته فقط باختم
خداییش اگر من داشتم بهت میدادم اخه 2 بار گفتی دلم کباب شدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Four-Eyes (09-19-2014)
درکت میکنم ولی از من بیشتر نباختیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اخه شما رو یه بد ایده باختی . خیلیم مطمئن بودی . ایجوری بستن ادم نابود میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
[DR.[mmL (09-19-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©