آآآآآآآآآآآآآآآآ
ای کاش میبرد
ولی مشکلی نیست ! فوقش 2-3تا Mythical رفت..
زندگی ادامه دارد...
اینا همش آیتمه ! چیزی نیست که...
تشکر به خاطر اطلاع رسانی
برد Alliance
برد Na`Vi
آآآآآآآآآآآآآآآآ
ای کاش میبرد
ولی مشکلی نیست ! فوقش 2-3تا Mythical رفت..
زندگی ادامه دارد...
اینا همش آیتمه ! چیزی نیست که...
تشکر به خاطر اطلاع رسانی
دلــم « آرامـــش » وارونــه مــی خــواهــد !
شُ م ا ر ا
Steam ID : Benykhan1998
Nick Name : BenyKhan
ID Number : 238142159
تو GosuGamers برا فردا (امروز) چه خبره!
یک عالمه بازی هست همش هم تیم های کره ای...8 تا آیتم خوبمون هنوز سر تعویق بازیا گیر کرده...باید اینجارو با 4 تا شروع کنم...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
هنوز چیزی روی سایت هایی مثل d2l و d2w نیومده به مجرد اینکه بیاد نظر سنجی رو به تاپیک اضاف میکنم و نظر دیگر کشور ها در ف.ی.س.ب.وک رو هم اینجا میذارم
فیسبوk رو به نظرم فکر نیمکنم درست باشه چون اکثریت همیشه سر برد یک تیم موافق هستند و میزنه اتفاقا تو یک بازی BO1 اون تیم % کم میبره...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فکر کنم خودمون با بچه ها اینجا همفکری کنیم یه یک راه حلی برسیم...البته یک پیشنهاد دارم اون هم ساخت Guild این تاپیک در دوتا 2 هست و بریم اونجا بچه ها رو اینوایت بدیم راحت تر بحث کنیم جدای از تاپیک
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Mohammad_ai69 (08-02-2014)
نظرت خوبه ، اما یکی از قصد هایی که داشتیم با میلاد هم صحبت کردیم بخاطر سایت هم هست ، پس بحث رو میذاریم همینجا ، مگر اینکه خارج از قوانین باشه میریم جای دیگه هم فکری رو انجام میدیم بعد میایم توی همین پست اعلام میکنیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آخه بچه های ساماندهی و اینا تو دوتا 2 کمین کردن منتظرن ما بیایم نتیجه گیری کنیم دست گیرمون کنن
ما میریم اونجا خیلی سریع و راحت صحبت میکنیم میایم اینجا نتیجه میدیم که مثلا فلان تیم در فلان بازی طبق بررسی بچه ها بازی رو میبره که دیگه بازم تصمیم نهایی بر عهده تصمیم گیرنده خواهد بود...
توی دوتا 2 همه ماشااله.. توی بازی هستن و 24 ساعت در دسترس اما شاید یکی نتونه در روز چندین بار به انجمن سر بزنه..یک چیز منطقی هست
- جبران خلیل جبران
موافقم پس همینجا نظر سنجی می ذاریم با نتیجه نهاییThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خوب دوستان نظر سنجی در مورد بازی های فردا در قسمت بالای تاپیک به روز شد ، شما می توانید رای بدهید و اگر خواستین دلیل را در تاپیک توضیح دهید
1. بازی MVP.H6 - MkSp
2. بازی MVP.P - Pokerface
3. بازی MVP.P - Rave
دوستان من رو هم اگه guild ساختین دعوت کنین . mahdimta
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
MkSp] vs MvP.H6]
PokerFace] vs MvP.P]
Rave] vs MvP.P]
ویرایش توسط ''iMM : 08-02-2014 در ساعت 07:54 PM
Mohammad_ai69 (08-02-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©