هه هه من زرنگی کردم رفتم امار این 2 تا تیمو در آوردم دیدم 2 تا bo3 داشتن با هم که هر دو رو PKF زده پس bet رو عوض کردم
برد Alliance
برد Na`Vi
هه هه من زرنگی کردم رفتم امار این 2 تا تیمو در آوردم دیدم 2 تا bo3 داشتن با هم که هر دو رو PKF زده پس bet رو عوض کردم
این زرنگی نیست داداشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اتفاقا وقتی بازی های قبلی رو از یه تیمی باخته باید نقطه ضعف خودشه پیدا کرده باشه بتونه اونو برطرف کنه .
در ضمن در مورد bo1 کلا بحث نکنیم بهتره ، چون تو bo1 ممکنه تیم بچه های کوچه مولوی هم برن na'vi رو ببرن
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
اتفاقا این بهم ثابت شده تا وقتی پلیرای یه تیم عوض نشن
سخت میشه بازی هایی که از یه تیم چند بار باختی رو ببری
نظرسنجی بروز شد.
من میگم xgame این پاور رینجر دیگه مث قبل نیس
یعنی یارو روسه با پینگ 20 اینترنت خدا امکانات فراوان نوب ترین ادم تو دنیا
یعنی یارو ایرانیه با پینگ 200 اینترنت 256 8 گیگ {ماله خودم}و امکانات دلار خدات تومان یعنیا مردی برو ترفش پارت میکنه
Mohammad_ai69 (08-07-2014)
mselvogt - awake : awake
g7-awake : g7
g7 mselvogt : g7
pr - nextkz : pr
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
بهتر بود تو نظرسنجی مساوی رو هم میزاشتید !
چون Bo2 هست
دلــم « آرامـــش » وارونــه مــی خــواهــد !
شُ م ا ر ا
Steam ID : Benykhan1998
Nick Name : BenyKhan
ID Number : 238142159
Mohammad_ai69 (08-07-2014)
مساوی هم به گزینه ها اضافه شد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
خب بازی اول رو xgame برد
rares secured
یعنی یارو روسه با پینگ 20 اینترنت خدا امکانات فراوان نوب ترین ادم تو دنیا
یعنی یارو ایرانیه با پینگ 200 اینترنت 256 8 گیگ {ماله خودم}و امکانات دلار خدات تومان یعنیا مردی برو ترفش پارت میکنه
duza vs osilik : osilik
euls vs bbc : euls
امروز روز خوبی بود . 8 key سر g7 بردم ^^ فقط 1 بت گذاشتم امروز
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©