دیگه 100mb خیلی کمه از این کمتر کیفیت میاد پایینThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ترتیب خاصی نداشتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دیگه 100mb خیلی کمه از این کمتر کیفیت میاد پایینThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ترتیب خاصی نداشتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ممنون خیلی خوب بود
ولی
...متاسفانه سطح حرکات پایینه
(که تقصیر شما هم نیس)
MasteR (08-11-2014)
خسته نباشی مثل همیشه عالی ! شروع شدن دمو مخصوصا ! همه چی عالی بود فقط حرکات...
که تقصیر شما نیست حرکت بهتر نیست...
مصطفی جان منظورت کدوم حرکت روبیک بود؟ آخریه که بیشتر جنبه فان و خنده داشت و حرکت خاصی نبود.یک سوال اینکه دمو به صورت Top10 بوده یا نه ؟
آخه به نظرم ترتیبش به قشنگیه حرکات نبود و مثلا روبیک باید اول میشد
اونجایی که Timber میاد سمت روبیک هم دقت کنی روبیک ماناش پره و Timber هیچی مانا نداره و روبیک کار خاصی نمیکنه 1و2 و 6 تیمبر برای 1 ثانیه !
موفق باشی
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من که گفتم مثلا ، فقط میخواستم بدونم ترتیب خاصی داشته یا نه .
یک سوال دیگه هم اینکه دموی بعدی از کی ریپلی قبول میکنید
اون که میدونم . ولی فکر نمیکردم این دمو به این زودی حاضر شه . فکر میکردم حداقل 1 ماه دیگه هم فرصت برای ارسال ریپلی هست . حرکات خوب زیاد هست فقط حوصله دیدن و سیو کردن نیست :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
بعد تابستونThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چرا اینهمه دیر ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
من تا 15 شهریور امتحان دارم مگه اینکه پوریا تا اونموقع ریپلی ها رو جمع کنه که دیگه خودش میدونهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
عزیزانی که میگن حرکات خاصی نبوده باید بگم که اگه خودتون حرکت بهتری دارین ارائه بدین
حرکت روبیک زیبایش به اینه که تو مدت زمانه کمی این 1 و 2 و 6 و میزنه منظورم همون سرعت عملشه، حرکت ویندرنجر قشنگیش به اینه که جهت بلاینکو تشخیص میده ،
حرکت کلاک قشنگیش اینه که تو مه بازی و بعداز فرار کردن طرف جای اونو تشخیص میده و 6 میکنه ، حرکت فیسلس قشنگیش اینه که تکی در حالی که دشمن 2 نفره هستن بیس و میزنه ،
من واقعا نمیدونم دیگه حرکت زیبا به چی میگن ، آقای هکسور هم که دمو میسازه و میشه گفت یکی از بهترین دمو سازهای دوتا هست مشابه همین حرکاتو ، میشه تو دموهای ایشون هم دید.
واقعا اگه دوتا باز باشه کسی و تو جو بازی باشه میدونه که انجام این حرکات به همین سادگی که دوستان میگن، این چیه، نیست!
این نظر شخصی بنده هست و قصد اینکه بخوام جلو کسی جبهه بگیرمو ندارم ، فقط خواستم بگم اگه کسی کاری انجام میده بهتره که انقد سعی نکنیم کاره اون فردو کوجیک کنیم ، اگه خودمون بهتر بلدیم کار خودمونو ارائه بدیم و
دیگران و کوچک جلوه ندیم.
و در آخر کسی که این حرکاتو خاص نمیدونه و میگه سادس به یقین خودش حرکات بهتر و شایسته تری داره ، امیدوارم در دموهای بعدی از حرکات این افراد هم استفاده بشه.
موفق و پیروز باشید.
اقا عالی بود خیلی ممنون
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©