ولی ووید اگه آلتیمیت بزنه توی 6ثانیه اسپکترو پرپر میکونه فانتوم لنسر هم شانس داره ولی کم ولی ووید اسپکتر رو پودر میکونهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی ووید اگه آلتیمیت بزنه توی 6ثانیه اسپکترو پرپر میکونه فانتوم لنسر هم شانس داره ولی کم ولی ووید اسپکتر رو پودر میکونهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فانتم لنسر اصلا شانس نداره باور کن اگه اسپکتر سفت بیلد کنه هرجا لنسر بره برا زدنش به ضرر خودشو تیمشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
معمولا این هیرو رو به عنوان بهترین هارد کری لیت گیم میشناختن ولی بعد از چند سری پچ و آپدیت نرف شد ، کلا خیلی در جریان تغییراتش نبودم اخیرا ولی بنظرم دوباره خیلی خوب جواب میده مثل قبل و فکر میکنم رفتن مانتا یا دیفیوزال براش در ابتدا جالب نیست و حتما باید اول براش ردیانس بری چه عقب باشی از فارم و چه جولو ، حالا یا بعد از ونگارد یا بدون ونگارد.یه مدت که میداس خوب گلد میداد مد شده بود برای این هیرو و انتی میج اول میداس میرفتن و خیلی سریع ایتم میزد ولی با تغییراتی که کرد بیخیال شدن. و فکر نمیکنم ریزور یا لنسر توی اون aoe دمیج این هیرو و التیمتش و مانتاش بشه کانتر برای این هیرو حسابشون کرد.فیسلس هم دیگه اون هیروی قدیم نییست که رول اصلیش هارد کری بود و میگی میتونه توی 6 ثانیه پودرش کنه
هر وقت این هیرو رو پیک میکنم یاد اون دوتا wtf معروف میفتم که 5 تایی میریزن روی اسپکتره سولو و سنتاور 6 میکنه و اسپکتر رمپیج میگیره
بنظرتون بهترین کانتر برای این هیرو در لیت گیم چی میتونه باشه ؟
ویرایش توسط bayani : 06-04-2017 در ساعت 12:55 AM
lifestealerThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
samdeloges (06-04-2017),Slayer (06-04-2017)
با یه کامبو خوب میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مثلا نکرو با هوسکار
انیگما
الدر تایتان با نکرو یا وید یا ....
انتی میج هم میشه
jug و ls و ckThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
bayani (06-04-2017)
یکی از بزرگترین اشتباهات پیک کردن دوتا هیرو کری3 لیت گیمه!!! مین 60 به بعد جواب میدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دیدم که میگم
به کررات
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
من اتفاقا ردیانس رو به عنوان سومین ایتم یا چهارمین ایتم میارم .......اگر به عنوان ایتم اول بیارید بازی رو به فنا دادید(چند وقت پیش هم دیدم تیم OG اگه اشتباه نکنم یا یه تیم دیگه بود با اسپکتر سریع رفته بود ردیانس در اخر هم توی مین 50 باختن .....من نمی دونم واقعا کسایی که با اسپکتر بازی کردن چی فکر کردن ؟؟؟) این هیرو کری هست مثل فانتوم اگر hp نداشته باشه واقعا میخواد توی فایت چی کار کنه ........من به شخصه با این هیرو خیلی هم بازی نمی کنم ولی به دوستان در مورد ایتم بندی یک توصیه جدی دارم ...اول اینکه کور ایتم این هیرو وگارد و دفیوز هست این مال خیلی وقت پیش هستش هنوز هم تغییر نکرده .......دوم اینکه یک سبک ایتم بندی ثابت داره یعنی بازی توی هر شرایطی باشه نه ترتیب ایتم تغییر میکنه نه نوعش ..............شما در اول بازی نقشتون تانک هست اخر بازی هم کری هم تانک....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ترکیب ایتم ها ......1- وگارد 2- پاور بوت 3- بلد میل 4- اسکال باشر 5- ردیانس 6- دیفیوز 7- مانتا 8- مون شرد...........................
یک نکته دیگه من از دوتا ویکی کور ایتم رو نگفتم .......دوتا ویکی در فانتوم هم کور ایتم زده deso نمی دونم رو چه حسابی در حالیکه bf هستش بالای 20 ریپلی توی یوتیوب اینو ثابت کرده.
ویرایش توسط reza2h : 06-05-2017 در ساعت 06:45 PM
کانتر اسپکتر .......کری های دورزن هستند ......بعلاوه هیلر ها مثل dazzle , life و......مقابل این هیرو قوی هستند ضدش به حساب می یایند
ازقضا spectrr یکی از هیروی های قاتل lancer هستش.pa هم بعد اینکه blade mail اورد specterپودر میشه جلوش
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©