سلام دوستان عزیز
یه مطلبی امروز متوجه شدم که اگر می خواستم در یک پست در مشکلات استیم بیانش کنم ممکنه اون پست کهنه بشه و خیلی ها مخصوصا تازه واردها متوجه این مشکلات نشن پس تصمیم گرفتم تاپیک جداگانه واسش ایجاد کنم
خیلی از دوستان در مورد یهو بن شدن شاکی هستن و دلایل مختلفی ممکنه داشته باشه که مشهور ترین اونها ، این ها هستن :
1- وقتی ویندوز عوض میکنن
این مشکل زمانی حل شدنی هستش که شما استیم رو قبلا در یک درایو به جزء داریوی که قراره ویندوز رو نصب کنید داشته باشید
2- بعضی از دوستان میگن وقتی داشتیم ترید میکردیم یا bet انجام مدیم یهو بی دلیل میزنه 7 روز بن
این مشکل زمانی رخ میده که شما قبلا با یه ای پی ترید رو انجام میدادید اما حالا از وی پی ان یا پروکسی دیگه ای استفاده کردین پس ای پی شما تغییر کرده و موجب شده که امنیت استیم اون ای پی رو تا 7 روز بن کنه که اگر کار کس غریبه یا هکر باشه شما 7 روز وقت داشته باشید ایدی رو پس بگیرید و ایتم های شما سر جاش باشه
اما چاره چیه ؟ خیلی اسون امروز متوجه شدم به شخصه که کسی نمیدونست یا حداقل کمتر کسی میدونست ، چون از خیلی ها سوال کرده بودم
دیشب وی پی ان خودم مشکل داشت از ف.ی.ل.ت.ر ش.ک.ن استفاده کردم دیدم هم از طریق وب هم استیم 7 روز بن شدم
امروز به ذهنم رسید دوباره با همون ای پی وی پی ان تست کنم و اینکار رو انجام دادم و کاملا تونستم ترید انجام بدم پس به چند ساعت هم نکشید چه برسه بخوای عصبی شی و بگی کو تا 7 روز
پس اگر این مشکل برای شما پیش اومد با ای پی قدیمی یا برنامه قدیمی کار کنید مشکل حل خواهد شد
مشکل 1 به مشکل 2 هم ربط داره
توجه : وقتی می خواین از bet استفاده کنید و برای شما offer اومد از وب استفاذه کنید و offer رو acept کنید دلیلشم اینکه بعضی مواقع از طریق وب اگر بن شید از استیم درسته یا برعکس
موفق و سربلند باشید