واسه تیکت اجباره چون با خرید هر بلیت پولی به حساب سازنده تیکت میریزه ! ایتم جدیدن اینحوری شده واسه جلوگیری از اسپم . من خودم Gun Csgo ساختم میگه باید اطلاعات Payment بدی ! البته جدیدا اینجوری شده ها!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خیلی آیتمت بی روحه ......... به نظر من سعی کن مثل آیتم monky king bar بشه ......
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteگفتم که میشه تو ایران حساب اینترنشنال گرفت. اما خیلی سخته و خیلی هم هزینه داره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Meepwned!
راستش من فعلا دارم مدل سازی رو یاد میگیرم. کلی هم آیتم تحت نظر دارم. خوشحال میشم که به raminkinggames کمک کنم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مثلا این آیتم ها:
ٌWraith King - Divine Rapier
Legion Commander - Abyssal Blade
Nature's Prophet - Desolator
Ursa - Vladmir's Offering (کلاه)
Tusk - دستکش بوکس
Meepwned!
به نظرم رنگ اژدها رو طلایی خالص نذار. یه خورده رنگش کنی بهتر میشه.مثلا دهنش و گوشهاش و چشم هاش.میتونی از مدل new year's beast الهام بگیری.
دسته اش هم سیاه خالی نذار و روی خود دسته و کله اژدها یه خورده خونی باشه فکر کنم قشنگ تر بشه
Meepwned!
برو ایتم از تو بازی تست کن ببین چجوریه.
'ScoOPiNG yO (09-26-2014)
سلام خواستی من ایده هاشو میدم نصف بیشتر ایتم های دوتا همه از نمونه های دیگه هست
مثال این ماله سوون و دومه
ویرایش توسط akpro : 09-28-2014 در ساعت 04:25 PM
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سمت راستی ماله DOOM هست ولی سمت چپی الان رنگش قرمزه و مال Wraith King e
Four-Eyes (09-28-2014)
سلام.
برای کار های های انیمیشن، جلوه های بصری، مدلینگ، ساخت ایتم دوتا2 و ... کار تکی خیلی کند و ضعیف هست. به همین دلیل من به دنبال یک گروه برای این کار ها هستم. حالا اگر کسی یکی از این ها را بلد هست می تواند به
من برای همکاری پیام بدهد.
ای دی تلگرام: alibatuei@
جیمیل: batuei111@gmail.com
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©