سلام میلاد بی زحمت اسم منو از BROCK LESNAR بزار،Apdentist
فقط A بزرگ باشه لطفا،راستی توجه دارم که بعد از تغییر نام ،باید با نام جدید وارد بشم
سلام میلاد بی زحمت اسم منو از BROCK LESNAR بزار،Apdentist
فقط A بزرگ باشه لطفا،راستی توجه دارم که بعد از تغییر نام ،باید با نام جدید وارد بشم
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Lone Star (05-12-2016)
سلام . اسم منم بزار Hossein.IR
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show QuoteThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
انجام شد.
Apdentist (05-12-2016)
میلاد قوانین رو رعایت کن برادر :smile10:
مگه عوض کردن نام کاربری برای هرکس فقط یکبار انجام نمیشه ؟
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteهر 3 ماه :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همون قبلیه بهتر بود البته این نظر منهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
Apdentist (05-12-2016)
والا الان که دارم فک میکنم،میبینم حق با شماست،ولی از طرفی هر 3 ماه یک بار فقط میشه تغییر داد،پس رفت برا 3 ماه دیگه ،که دوباره همون رو بزارم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
میلاد جان لطفا اسم منم به Deuce تغییر بدبد.
درود در صورت امکان از
Rahi_jj
به
رهی
تعییر بدید سپاس!
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©