اگه والت داری . می تونی با دادن شماره والت میتونی پس بگیری یا با دادن کد دوتا 2 که با 4 ( - ) این هست بدی بازم قبوله وگرنه خداحفظی کنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه والت داری . می تونی با دادن شماره والت میتونی پس بگیری یا با دادن کد دوتا 2 که با 4 ( - ) این هست بدی بازم قبوله وگرنه خداحفظی کنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هیچکدومو ندارم فک کنم !
دلــم « آرامـــش » وارونــه مــی خــواهــد !
شُ م ا ر ا
Steam ID : Benykhan1998
Nick Name : BenyKhan
ID Number : 238142159
والا من که بعد از 7 - 8 روز جواب گرفتم ، چرا اطلاعات غلط میدی ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مشکل فقط یاهو هست یادت بیاد حله! تو همین دوتا باز با چه آیدی عضوی؟
همونه دیگه!
نیازی هم به ریکاوری یاهو نیست اگه یاهو زیاد گیر داد پسوردت پیدا نشد کارت یه فیک پیجه
ویرایش توسط رهی : 11-05-2014 در ساعت 08:01 PM
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
گپسوورد یاهو رو هم عوض کردن
نه فیک پیج رفتم نه ایمیل های ویروسی باز کردم !
شُ م ا ر ا
secret question هات یادت نیست ؟
مطمعنی که فیک پیچ یا سایت سومی که با استیم لاگ کنی نرفتی ؟ یکم فکر کن بیشتر ! وگرنه امکان نداره به این راحتی کسی پسوردتو بدست بیاره . قابل توجه همه Gmail بهرتین گزینه هست که بزارید روی اکانتتون . امن تر و قوی تر نسبت هست .
پ.ن : اگر سوال های امنیتی یادته میتونه کمک کنه ولی همون گفتم کد دوتا رو پیدا کن واسه خودت که بتونی راحت پس بیگری
یادمه اما بازم میگه ایمیل لازمه فک کنم !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
والا من که یادم نمیاد ! فقط dota2lounge و سایت خود استیم میرفتم اونم نه زیاد !!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
قبلا تو یاهو آیدیم شماره موبایل نذاشته بودم ! الان دیگه گذاشتم اگه بخوان پسوورد عوض کنن کد میاد به موبایلم !
این کد دوتا چی هست؟
شُ م ا ر ا
کد دوتا همون که گفتم . قبل از این که مخوایی دوتا رو نصب کنی یک کدی بهت 100% میده که اونو وارد میکنی بعد می تونی دالوند کنی . اگر کد تو سیو کردی که عالیه اگه نه که برو استیم ساپورت بگو من کدمو چطوری پیدا کنم و .... ! کد شبیه اینه :This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
6b87-w851-d488-5f55
یک چیزی تو این مایه هاست
دوتا قبلا نصب بود...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حالا ولش کن اذیت نکن خودتو !
آیدی فروشی نداری ؟! 20ت یا 25ت !
اگه داری که چه بهتر ! اگه نداری کسی رو میشناسی که بفروشه؟
شُ م ا ر ا
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©