برا هیجانو تپش قلب شدید چیز بهتری هست :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برا هیجانو تپش قلب شدید چیز بهتری هست :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
[DR.[mmL (11-10-2014)
فیلم که زیاد نمیبینم اما ترسناک ترین سریالی که دیدم و دارم میبینم Walking Dead هست !
بازی هم که نمیدونم یادم نیست...
دلــم « آرامـــش » وارونــه مــی خــواهــد !
شُ م ا ر ا
Steam ID : Benykhan1998
Nick Name : BenyKhan
ID Number : 238142159
'ScoOPiNG yO (11-11-2014),Four-Eyes (11-11-2014),Ray[A]n (11-11-2014)
هرکسی نظر شخصی خودشو دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حالا شما بگو ترسناک نیست !
هرکسی از یه چیزی میترسه !
البته قصد توهین نداشتم :d
دلــم « آرامـــش » وارونــه مــی خــواهــد !
شُ م ا ر ا
Steam ID : Benykhan1998
Nick Name : BenyKhan
ID Number : 238142159
The evil within هم دارم میرم بعضی جا هاش واقعا ترسیدم ولی بازم به ترسناکی P.T. نیست
شما ها که از این چیزا میترسید، برید فیلم The Omen و evil dead و paranormal activity رو نگاه کنید. من تقریبا همه فیلم های ترسناک رو دیدم ولی اینا ترسناک تر بودن! (the shrine هم تا حدی ترسناک بود!)
paranormal activity : به دلیل این ترسناکه که دوربین و طرز فیلم برداریش مثل چشم های عادی انسان میمونه و مثل اینه که خودت تو اون مکان هستی! با این که کیفیتش شاید زیاد بالا نباشه ولی چون همه جن ها و داستان تو خونه اتفاق میافتند آدم میترسه تو خونه تنها بمونه! مثلا تو فیلم طرف میره در اتاقشو باز میکنه میبینه که سر دوستش رو کف اتاقشه!
evil dead : دلیل ترسناک بودن فیلم ، دنبال کردن طولانی مدت جن ها یا سمج بودن جن ها هست! یه جن که تا نکشتت ولت نمیکنه!
The Omen : این فیلم هم بخاطر استفاده از یک بچه به عنوان شخصیت ترسناک میتونه یکی از ترسناک ترین فیلم ها باشه!
The Shrine : یه چند تا دانشجو میرن تو جنگل به دنبال کشف اسرار و .. و دلیل ترسناک بودنش هم عجیب بودن آدم های اونجاست!(اوج ترسناکی اونجا شروع میشه که دست و پای یکی از دخترهارو میبرند!)
تو بازی ها هم تا حالا چیز ترسناکی رو ندیدم!
من اوج ترس تو زندگیم وقتی بود که تنها نصفه شبی دشاتم زامبی black ops 1 بازی میکردم
لعنتی بر میگشتی پشتت رو ببینی یکی با قیافه ناجور میومد دوتا چک میزد می مردم ماوسم بی سیم بود یک بار از ترس ول شد رو هوا
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
Saw هم بازیش هم فیلماش خدا وکیلی بعضی جاهاش خیلی ترسناک بود
والا BO1/2 رو من با دوستام توی Xlive ساعت 12-1 شب توی تابستون یا حتی الان انلاین میرفتم و میرم به جای ترس کلی میخندیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Saw فیلمش بیشتره خون و خشونته تا ترس (خودم حال کردم با تمامی سری هاش ولی ترس ... فک نکنم )
خوبه میگی با دوستات من دوستام باشن زامبی واقعی بیاد جلوم نمی ترسم کلی هم می خندیم بهش مسئله سره این بود من تک و تنها بودن تا شعاع 10کیلو متری هیچ موجود زنده که از خاک به وجود اومده باشه نفس نمی کشید صداشونم خیلی بده از همه بدتر وقتی میمیری یک صدای خنده شیطانی میاد وای قلبم میومد دهنم خوداییش 4 ساعت تو تخت بودم خوابم نمیبرد فکر میکردم الان جن میاد منو میخوره
bo2 در حد bo1 ترسناک تبود زامبیاش تو bo1 یک جا بود میرفتی تو یک آزمایشگاهی بد یک سری میمون 3 چشم سبز رنگ میومدن میپریدن بهت سرت گیج میرفت یعنی اصلا یک وعضی بود نصفه شبی
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
Four-Eyes (11-12-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©