مرتضي پاشايي درگذشت

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 12
  1. Top | #1

عنوان کاربر
    کاربر فعال
    شماره عضویت
    2161
    یوزرنیم استیم
    147638966

مرتضي پاشايي درگذشت

مرتضی پاشایی خواننده جوان ایرانی درگذشت.

پاشایی که از بیماری رنج می برد صبح امروز جمعه در بیمارستان بهمن تهران برای همیشه چشمانش را بست.

زمان برگزاری مراسم تشییع پیکر این هنرمند موسیقی روز یکشنبه 24 آبان ماه از مقابل تالار وحدت در تهران به قطعه هنرمندان بهشت زهرا اعلام شده است.

پاشایی متولد 1363 به بیماری سرطان معده مبتلا بود و از روز 13 آبان در بیمارستان بستری شد.

"دوتاباز"، درگذشت این چهره محبوب را تسلیت می گوید و برای بازماندگانش طلب صبر دارد.

401652 968
    ویرایش توسط BenyKhan : 11-14-2014 در ساعت 02:18 PM
    دلــم « آرامـــش » وارونــه مــی خــواهــد !
    شُ م ا ر ا

Steam ID : Benykhan1998
    Nick Name : BenyKhan
    ID Number : 238142159

2. 11 کاربر مقابل از BenyKhan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

Amir-Elemental (11-14-2014),FCB (11-14-2014),Milad._.R (11-14-2014),Mohammad_ai69 (11-14-2014),Mr.Nobody (11-14-2014),Prince Of Persian (11-15-2014),salar cr7 (11-15-2014),SHARK (11-15-2014),SmallStyle (11-14-2014),WardeN (11-14-2014),رهی (11-15-2014)

3. Top | #2

عنوان کاربر
    کاربر فعال
    شماره عضویت
    2161
    یوزرنیم استیم
    147638966

زندگینامه مرتضی پاشایی از زبان خودش

مرتضی پاشایی هستم متولد ۱۳۶۳/۵/۲۰ ساکن غرب تهران (آریا شهر) و در حال حاضر دانشجوی رشته گرافیک هستم از دوران کودکی همیشه نسبت به موسیقی یه حس خاص و مبهمی داشتم. و میدونستم که یک روز باید همین راه رو دنبال کنم.

در سن ۱۴ سالگی موسیقی رو با زدن گیتار شروع کردم ولی درحین کار با مخالفت خانواده مواجه شدم. ولی بازم با پای فشاری های خودم وعلاقه ای که به موسیقی داشتم سر از کر باز نزدم وهرگز پشیمون از ادامه راه نشدم. وبه این کار ادامه دادم و خوب الان چند سالی هست که دیگه این کارو به صورت حرفه ای دنبال می کنم و اصولا تمام وقتم رو صرف این کار میکنم تا بتونم بهترین کار با کیفیت عالی بیرون بدم و به هیچ عنوان کارم رو سطحی دنبال نمیکنم.

بیشتر موزیک های خارجی گوش میدیم علاقه زیادی هم به مصاحبه کردن ندارم. دوست دارم آروم و بی سرو صدا بیام بالا برخلاف دیگران خصوصیات اخلاقی من یا همیشه خیلی آروم هستم یا خیلی شوخی میکنم. با هرکسی نمی تونم بسازم خیلی حساس هستم.
    دلــم « آرامـــش » وارونــه مــی خــواهــد !
    شُ م ا ر ا

Steam ID : Benykhan1998
    Nick Name : BenyKhan
    ID Number : 238142159

4. 4 کاربر مقابل از BenyKhan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

Mr.Nobody (11-14-2014),SHARK (11-15-2014),SmallStyle (11-14-2014),WardeN (11-14-2014)

5. Top | #3

عنوان کاربر
    کاربر فعال
    شماره عضویت
    13
    یوزرنیم استیم
    Lo4DinG#Shn
    واقعا از این خبر متاثر شدم
    به جامعه دوتاباز و جامعه موسیقی ایران تسلیت میگم
    با آهنگ برو خیلی خاطره داشتم:smile12::smile13:

Haters Can Make Like Bees With No Stingers&Drop Dead

6. Top | #4

عنوان کاربر
    کاربر تحت کنترل
    شماره عضویت
    390
    چییییییی ؟ خدایه من ؟ خدا رحمتش کنه

7. Top | #5

عنوان کاربر
    کاربر ثابت انجمن
    شماره عضویت
    999
    یوزرنیم استیم
    126127955
    بعد مردنش همه طرفدارش شدن...
    Same old story
    Because you cant understand something
    dose not make it WRONG

8. 3 کاربر مقابل از Mr.Nobody عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

'ScoOPiNG yO (11-18-2014),YOLO (11-14-2014),[DR.[mmL (11-15-2014)

9. Top | #6

عنوان کاربر
    کاربر ثابت انجمن
    شماره عضویت
    160
    یوزرنیم استیم
    97110850
    خدا رحمتش کنه... :smile19: :smile12:

با خیلی از آهنگاش خاطره داشتم. زیادی، دل من دل تو، ستایش، تو رفتی، یکی بود یکی نبود و...
    کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !
    و از او می پرسی...

In War No One Fights Alone

[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]

10. Top | #7

عنوان کاربر
    کاربر تحت کنترل
    شماره عضویت
    390
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Nobody نمایش پست ها
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    بعد مردنش همه طرفدارش شدن...
    Same old story
    این که شکی نیست زنده ......مرده .....

اما همه جوان ها میشناختنش خبر بدی بود

11. Top | #8
    FCB
    FCB آنلاین نیست.

عنوان کاربر
    مدیر ارشد
    شماره عضویت
    6
    یوزرنیم استیم
    FCB
    خدا رحمتش کنه و روحش شاد...

امشب که ما تو شهرمون به یادش شمع روشن می کنیم چون فکر کنم آخرین کنسرتش ساوه بود و خیلی طرفدار داره اینجا...
    ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست می‌یابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.

- جبران خلیل جبران

12. Top | #9

عنوان کاربر
    کاربر فعال
    شماره عضویت
    3236

3236 01415980308
    بیمارستان بهمن تهران
    «مرتضی پاشایی» دقایقی پیش پس از قطع کامل علائم حیاتی، درگذشت.
    به گزارش «فارس موزیک»، این خواننده که بیش از یک سال با سرطان معده دست و پنجه نرم می کرد، دقایقی پیش در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان تهران پس از قطع کامل علائم حیاتی دار فانی را وداع گفت.
    دکتر «حسن توکلی» پزشک معالج این خواننده در این باره به «فارس موزیک» گفت: «مرتضی مبارزه سختی را با بیماری اش داشت و در حالی که از زمان تشخیص بیماری ما فقط سه ماه پیش بینی ادامه حیات را برای وی کرده بودیم، مرتضی چیزی حدود ۱۱ ماه جنگید و تا لحظه آخر هم کوتاه نیامد.»
    وی افزود: «تیم پزشکی این هنرمند   نهایت تلاش خود را در مراحل مختلف درمانی این هنرمند انجام داد و در مقاطع مختلف با پرتو درمانی و شیمی درمانی سعی در مهار سرطان داشت ولی متاسفانه اوضاع جوری مساعد نشد و سرطان به تمام بدن پاشایی سرایت کرده بود.»
    توکلی همچنین از انگیزه بالای پاشایی در مقابله با سرطان سخن گفت و توضیح داد: «مرتضی حتی در اتاق ICU هم از مبارزه دست بر نداشت و فقط درباره آینده کاری اش حرف می زد و می گفت بالاخره شکست اش می دهم و باز هم روی سن بر می گردم. به همه جامعه هنری کشور و دوستداران این خواننده تسلیت عرض می کنم.»
    در این بین پدر مرتضی پاشایی نیز در گفتگو با «فارس موزیک» گفت: «۱۵ آبان ماه سال گذشته بود که متوجه شدیم و سریعاً اقدام کردیم و ۲۱آبان ماه هم در بیمارستان «نیکان» مرتضی تحت عمل جراحی قرار گرفت. متاسفانه کمی دیر متوجه شدیم ولی لحظه ای درنگ نکردیم و خود مرتضی هم با   نهایت قدرت سعی کرد بتواند بیماری اش را شکست دهد.»
    وی در حالی که اوضاع نامساعدی داشت ادامه داد: «هر وقت قطعه «عصر پاییزی» مرتضی را می شنوم، یاد خاطراتی می افتم که نمی شود گفت خاطرات خوب یا بد. این قطعه را که می شنوم، به فکر فرو می روم.»
    وی درباره سفری که به خواسته مرتضی پاشایی در محرم امسال برای پدر و مادرش به کربلا صورت گرفت نیز گفت: «هفته پیش در کربلا، من دست بر قضا یک دقیقه مانده به اذان مغرب رفتم سرداب حضرت ابوالفضل العباس، در باز شد و آنجا دیدم یک آقای روحانی منتظر کسی است که اذان را بگوید. بلندگو را برای من آوردند، تکبیر و اذان را گفتم و در پایان گفتم پنج مرتبه آیه «امن یجیب» را بخوانید و برای «مرتضی پاشایی» که دوستش دارید دعا کنید و در سرداب حضرت ابوالفضل العباس همه دعا برای سلامتی مرتضی کردند وقتی شروع به خواند نماز فرادا یم کردم یکسری از ایرانی ها دورم جمع شدند و پرسیدند که مرتضی را از کجا می شناسم. من هم گفتم که پدرش هستم، برایش دعا کنید که به حق حضرت ابوالفضل انشاالله شفای عاجل بگیرد.»
    در این بین مادر پاشایی نیز ضمن گلایه از برخی چهره ها از انتشار عکسی که در روزهای گذشته روی صفحه شخصی یکی از خواننده ها منتشر شد گفت: «برای برخی از این دوستان واقعا متاسفم که فقط برای خودنمایی آن عکس را منتشر کردند. هرگز نمی توانم ببخشم کسی را که در این شرایط عکس پسرم را در آن حالت بد و روی تخت آی سی یو منتشر کرده است.»
    به گزارش «فارس موزیک» در روزهایی که این هنرمند در بستر بیماری بود چهره های زیادی در تکاپو بودند که بتوانند شرایط را در بهترین حالت ممکن برای این هنرمند و خانواده اش مهیا سازند و قطعاً باید از زحمات آن ها به شکلی ویژه تقدیر نمود. افرادی چون مهدی کُرد، پیمان عیسی زاده، انوشیروان تربتی، عباس کُرد، محمد علیزاده، روزبه نعمت اللهی، شهرام شکوهی، یاحا کاشانی، میلاد ترابی، محمد حسین توتونچیان، محمود گل محمدی، امید جهان، پرسنل بیمارستان بهمن، دکتر حسن توکلی و… .

3236 11415980308
    نکته ی مهمی که خانواده و نزدیکان پاشایی به آن تأکید داشتند این بود که هواداران این هنرمند فقید و سایر مخاطبین، از حضور جلوی درب بیمارستان بهمن اکیداً خودداری کنند.
    مراسم تشییع پیکر این موزیسین محبوب، صبح روز یکشنبه ۲۵ آبان ۱۳۹۳ از مقابل تالار وحدت تهران انجام خواهد شد.

13. 9 کاربر مقابل از Wind عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

FCB (11-15-2014),M.Lo4DinG (11-14-2014),Milad._.R (11-14-2014),Mohammad_ai69 (11-14-2014),Mr.Nobody (11-14-2014),SmallStyle (11-14-2014),WardeN (11-14-2014),YOLO (11-14-2014),رهی (11-15-2014)

14. Top | #10

عنوان کاربر
    کاربر نیمه فعال
    شماره عضویت
    2843
    یوزرنیم استیم
    sam77sos51
    دیگه چطور میتونم آهنگ یکی هستو گوش کنم ؟

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین