حالا چرا میزنین گفتم که Offlaner.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Carry
Jungler
Support
Pusher
Offlaner
حالا چرا میزنین گفتم که Offlaner.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
من خودم هر بار که تو تیمی میرم supp بازی میکنم. اما وقتی supp برم یه بدی که داره اگه 1دقیقه وارد دیر تر اماده بشه کل تیم سرت داد فریاد میکشن و اخرش هم به خاطر باخت میگن supp نووب بوده
اما رول اصلی من jungler هستش که با هیرو هایی مثل NP و LS و lone اگه برم jungle واقعا نقش من موثر میشه).
اما از رول carry هم خیلی لذت میبرم و جدیدا به نظرم رول carry رو خیلی بهتر به نسبت بقیه رول ها بازی میکنم(با هیرو هایی مثل AM-FV-ember).
Mohammad_ai69 (12-27-2014),رهی (12-27-2014)
carry بیشتر بازی میکنم . ولی عشق ساپورتم چون تیم به خاطر ساپورت خوب برندست . حالو حوصله jungler بودن ندارم . از هیروهایی که بیستر ایتم نمیخوان استفاده میکنم و نوکرها .
منم Hard Carry ام ولی تازگیا از Support خیلی لذت میبرم و احساس میکنم کار همه ی Carry ها یکیه ولی Supporte که باعث میشه تیم جلو بیفته مثلا با فارم کردنش بدون اینکه فارم Carry رو برداره ولی خب واقعا به بعضی Carry ها واقعا نمیشه اعتماد کرد واسه همین همون Carry خیلی راحت ترم ، اینم بگم بازیایی که یه Supp e حرفه ای بغل دستم بوده رو تا جایی که یادمه بردم و واقعا هم همینه
Amir_Invok3r (12-28-2014),Mohammad_ai69 (12-27-2014)
از hard carry مثل AM و ember sprit و morphling که از قابلیت فرار خوبی بر خوردارند خیلی خوشم میاد ، کلا با هیرو هایی که خوب فرار میکنن خوشم میاد و از ساپورت بودن بدم میاد و از offlane وایسادن تو هارد لین متنفرم چون یه بار نشد که اون 3 تا کوفتی جلوم استونر های دیمیج نباشن و پیر منو تو لاین در نیارن
هارد کری دوست دارم ولی تیم هیچ وقت نمیزاره که برم همش کری میرن تش من مجبورم ساپورت پیک کنم
ویرایش توسط AmirMahmood : 12-28-2014 در ساعت 04:02 AM
Four-Eyes (12-28-2014),Mohammad_ai69 (12-28-2014),رهی (12-28-2014)
لطفا رول Mid هم اضافه کنید . با تچکر
ای خدا
اخرش من این تاپیک رو پاک میکنم سر این Mid ، عزیز دلم Mid لاینه نه Role
Lol یه توجه بزرگ بزن پست اولThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
''iMM (12-28-2014),Mohammad_ai69 (12-28-2014)
رول با لاین چه شباهتی داره ما نفهمیدیم
هیرو رو دستش نمیاد INVOKER
من به پست اول توجه رو اضاف کردم اما درد اینکه خیلی ها پست های قبلا رو نمی خونن و فرت میان پست میدن اخه قربونت برم نظر بخون بعد نظرت رو لطف کن بگو تا ما رو سر بذاریم
Dav1d (12-28-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©