دوستان کسی میتونه تنظیم کردن زیرنویس و هماهنگ کردن با فیلم رو یاد بده ؟ لطفا اگر تست کردین بگین روش های زیادی توی اینترنت هست و ج نمیدن
دوستان کسی میتونه تنظیم کردن زیرنویس و هماهنگ کردن با فیلم رو یاد بده ؟ لطفا اگر تست کردین بگین روش های زیادی توی اینترنت هست و ج نمیدن
اگه زیرنویست Srt و پلیرت KM باشه خیلی راحت با هات کی های برنامه میتونی تنظیم کنی.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
اخه زیرنویس مال اون کیفیت نیست و فیلم مربوط به 2010 هستش و زیرنویس انگلیسیم نداره داستان فیلم قشنگه دوست دارم ببینمش. توی فیلم وقتی با km تنظیمش میکنی دوباره بهم میریزه در تایم های جلوتر
1.StartThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
2.Control panel
3.Hardware and sound
4.phone and modem option
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
salar cr7 (01-25-2015)
معمولاً اول فیلم که تنظیم کنی دیگه تا آخر درسته چون فقط اولشه که ممکنه ورژن های مختلف با هم فرق کنن، تنها فیلمی که یادمه این مشکلو داشت و خیلی اذیت کرد Hunger Games بود که هر چند دقیقه باید تایمو میبردی جلو،This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بنظرم بگرد یه زیرنویس دیگه پیدا کن یا همینجوری باهاش سر کن یا اگه دیدی خیلی رو اعصابه زیرنویسو با Note Pad باز کن کناره فیلم، از روش بخون !
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام دوست عزیزم
ترفند اول شما همون هیبرنیت کامپیوتر هست که توی ویندوز xp خیلی سریع قابل دسترس بود ( توی منو بود ) ولی توی ویندوز های جدید باید از این روش استفاده کرد .
ترفند دوم شما فقط باعث میشه واحد های سرعت اینترنت عوض بشه و این طوری فکر کنید که سرعت خیلی بالا رفته ... مثلا به جای 512 مینویسه 512000000
ترفند سوم شما هم برای سیستم هایی قابل استفاده هست که دارای باطری هستند ( اکثر سیستم های خانگی این طور نیستند ... لپتاپ ها هم هنگام قطع برق روشن میمانند )
FCB (01-26-2015)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه زیر نویس طوری هست که در تمام طول فیلم شما یک تایم مشخص تاخیر یا تسریع دارید میتونید از کلید های [ و ] و همین طور ترکیب همین کلید ها با Shift ( در نرم افزار KM ) استفاده کنید .
اما اگر اول فیلم که تنظیم کردید مدتی بعد دوباره دچار مشکل شد عیب از زیر نویس هست و تنظیمش نیاز به نرم افزار داره که وقت گذاشتن براش بیهوده هست
بهتره یک زیر نویس سالم پیدا کنید .
حالا که بحث از KM شد
دقت کردین در آپدیت های جدید نرم افزار KM یک باکس سمت راست نرم افزار باز میشه و از اینترنت برای نمایش تبلیغات و ... استفاده میکنه ؟
هر بار هم که میخواید چیزی رو پخش کنید باید اون باکس رو ببندید و همیشه روی مخ آدم راه میره
یک برنامه نوشتم که میتونه اون باکس رو حذف کنه
یعنی دسترسی اینترنت اون باکس قطع میشه و باکس دیگه کلا باز نمیشه
اگه کسی این مشکل رو داره و میخواد از شرش خلاص بشه فایل رو دانلود کنه
KM Player Box Remover
اسکن فایل از نظر ویروس ، تروجان و ...
ATER (01-26-2015),FCB (01-26-2015),mehdi yakoza (08-13-2015),Mohammad_ai69 (01-26-2015)
خیلی خوب بود.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من این آخرین نسخه km دانلود کردم وقتی روش کیلیک میکنم طول میشکه تا باز بشه میدونی مشکل از چی هست>؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
سلام عزیز
نه نمیدونم از چی هست
ویندوزت رو بگو چی هست ؟
و این که آیا نسخه قبلی رو داشتی و نسخه جدید رو روش نصب کردی یا اصلا روی سیستمت نبوده و جدیدش رو نصب کردی ؟
نسخه رو از سایت اصلیش گرفتی یا از سایت های دیگه ؟
پیشنهاد میکنم یک بار تنظیمات KM که با اجرای فایل KMPSetup که توی پوشه نصب نرم افزار هست رو مرور کنی ... اگه چیزی رو تغییر دادی بر گردون سر جاش
من معمولا KM رو به تنهایی باز نمیکنم
یعنی معمولا روی فایل ویدیوم که کلیک میکنم پخش میشه
این طوری نیست که بازش کنم بعد آدرس بدم
km داره برای سیستم های قدیمی یکم سنگین میشه
به خاطر پک های کدش هست و قابلیت های 3D که گذاشتن روش
اگه ram سیستمت زیر 1 گیگ هست ، CPU زیر 2 گیگاهرتز ، کارت گرافیک زیر 512 مگابایت ، یعنی قطعا MK سنگین بالا میاد و حتی فیلم های HD رو هم باید برات کند یا با تیک بخش کنه ( بعضی وقت ها هم صدا و تصویر جا به جا میشه )
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©