من که تنظیماتش رو تغییر دادم و بعد کلیک کردن روی free trial هم 1ساعت وایسادم ولی نه att ای داده بود نه donate و ...
اون att رو خودت زده بودی یا bot بود؟
من که تنظیماتش رو تغییر دادم و بعد کلیک کردن روی free trial هم 1ساعت وایسادم ولی نه att ای داده بود نه donate و ...
اون att رو خودت زده بودی یا bot بود؟
سلام، بله امکانش هست ، آموزشش هم توی فروم باته هست اگر نفهمیدی چی کنی بگو راهنمایی میکنیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Transferring iPhone account to Bluestacks - Clash of Clans Bot | Clash of Clans Robot | COC Hack & Cheat
هم بات هم bluestacks باید run as admin بشه بازم این سایت رو نگا کن کمک میکنه ، اتک هم بات زده برامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
How-To: Zero Interruptions (Guide for Beginners) - Clash of Clans Bot | Clash of Clans Robot | COC Hack & Cheat
عزیز میدونم همش رو انجام دادم همون دیشب.
در هر حال شما به خاطر لول TH ت loot بیشتری میگیری
چجوری اکانت گوگلتو لاگین کردی تو BlueStack . من هرکاری میکنم نمیشه یه راهنمایی کن
به سادگی با تجهیزات تغییر IPThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خیر عزیز با th لول 8 هم تست کردم لوت بالا میگیری توی هر ساعت 1 میلیون پر میکرد (با بوست) اگه بازم مشکلت حل نشد TV بدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از این تجهیزات تغیر ip به ما بده نیاز داریم . این فندق شکن کار نمیکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
kerio استفاده کن ، در ضمن حتما باید سرویس های گوگل بروز باشندThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کریو ندارم . میتونی برنامه رایگان معرفی کنی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه والا ! از هر نقل و نباتی که تو سر کل سیستم بریزه میشه استفاده کردThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
BlueStacks 0.9.6.4092 + Root اجرای برنامه های اندروید در ویندوز | دانلود رایگان نرم افزار من از این نسخه استفاده میکنم اگر به نتیجه نرسیدی تست کن. (روت شده)
میشه دقیق بگی چه برنامه هایی لازمه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©