من خودم معتاد دوتا بودم ولی سر پینگ زده شدم ازش . دنبال جایگزین هستم براشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من خودم معتاد دوتا بودم ولی سر پینگ زده شدم ازش . دنبال جایگزین هستم براشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
[DR.[mmL (01-08-2015)
اخه همین الان ازش یه تریلر دیدم . انگار گیم پلیش کندتر از دوتاست
هیرو رو دستش نمیاد INVOKER
من که گیم پلی رو نگاه کردم چندان خوشم نیومد البته هنوز نسخه اولیه هستش ولی باز هم برای من جذاب نبود
والا منم با پینگ 200 و بالا تر دوتا بازی میکردم مشکل خاصی هم نداشتم درسته پینگه پایین خیلی بهتره ولی هیچ وقت برا پینگ یه بازیی به خوبب دوتا رو کنار نمیذارمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بلیزارد ول نمیکنه زنگیه مارو به گند کشیده.
امیدوارم در اینده برا اب خوردن تو بازیش پول نگیرن فقط.
باید دید بازیکن ها و تیم های بزرگ جهان دوتا 2 رو ول میکنن میرن سمت این یا نه
البته با پولی که بلیزارد داره احتمالش هست ، ولی من بعید میدونم ، مخصوصا با توجه به اینکه بازیش با دوتا فرق زیادی داره
وقتی اصلا آیتم بندی نداره و اسب داره و.. پس میشه یه بازی جدید ، ربطی به دوتا نداره
اما باید چیز جالبی بشه
Wind (01-15-2015)
تا 4روز دیگه Free میشه میتونی دانلود کنی .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تیم ها دوتا 2 رو که ول نمیکنن با این همه پولی که میگیرن . ولی از سوی اسپانسر ها تیم های جدیدی واسه این بازی تشکیل میشه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من خودم چند تا ویدیو دیدم تو y0utube یعنی به کلی عاشق بازی شدم .
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©