واقعا دیگه نمیدونم چی کار کنم رنکم شده 1670 ادم میبینه خندش میگیره میای هارد کری میکشی طرف تو تیم حریف axe میکشه همه تاور هارو تا دقیقه 20 میندازه... تیم هم که همش نووووب
واقعا دیگه نمیدونم چی کار کنم رنکم شده 1670 ادم میبینه خندش میگیره میای هارد کری میکشی طرف تو تیم حریف axe میکشه همه تاور هارو تا دقیقه 20 میندازه... تیم هم که همش نووووب
اگه بعد این اپدیت تغیر اساسی روی این سیستم رنک ندن ایشالا 3 یا 4 هفته دیگه یه اموزش کلی smurf میزارم که مشکل همه حل شه . از این مشکلات راحت شن .
'ScoOPiNG yO (04-28-2015),Mohammad_ai69 (04-27-2015),Soul Keeper (04-27-2015)
این مکانیسم assist چه جوریه؟ اسابم ریده داشتم 1 نفرو میزدم فول بود 1500 تا hp کم کدرم یارو امد 1 attack داد کیل رو گرفا بد بختی اینجاست که assit هم نداد ((
.................................................. .........
clash داداش رنک خود من 4400 e ولی شما لطف کن این مقاله ای رو که میخوای بزاری، حتما قرار بده . مرسی.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
'ScoOPiNG yO (04-29-2015)
کی قراره بریم vhs !?
Qu> - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
clash جان لطفا بذار. من موقعی lvl 13 بودم که اینترنت هی قطع و وصل میشد( هی اون بالا مینوشت disconnecting in ....) که باعث شد رنک از 1000 شروع بشه . بیشتر اوقات هم از بهترین پلیرهای تیمم ولی همیشه یه عنی هست تو تیم که میاد از قصد میره زیر تاور اونا وای میسه تا بمیره فید بده. رنکمم از 1600 بالاتر نیومده تا حالا. میخوام گریه کنم
کسی که رنکش 1000 هـ واقعا سطحش همین حدوداست داداش. میخوای 4k بدم ولی همه رو ببازی؟ عزیز سطحت همین حد/
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
'ScoOPiNG yO (05-01-2015)
از من نظر می خواید هزار ایدی عوض بشه همونه ، دوستمون درست میگه نه رنک 1000 نه 6k هر چی می خواد باشه هرکس حقش رو گرفته اگر بنده نتم بده و بازیم حرفه ای ، رنکم رو میتونم ببرم بالا اما توی یک مقدار ثابت موندم این یعنی باید سطح خودم رو ببرم بالاتر ، به نظر بنده باید یک اموزش گذاشته بشه برای بالا بردن سطح بازیکنان ، نه اینکه همش ایدی جدید بسازی که لیمیتم باشه
شما بگو ببینم اینو چطور میبردی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Match 1426346465 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
سلام
رنک من الان زیره 4k هست ولی بعضی از بازی هام very high skill هست (طبق گفته ی بچه ها که گفتن به رنک بستگی داره )
رنکم هم از 4k شروع شد
♀♠♥ßKß♥♠♀ - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
ویرایش توسط ♀♠♥ßKß♥♠♀ : 05-02-2015 در ساعت 01:32 AM
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©